Confectii Gard metalic

Gard metalic bare metalice

Gard metalic din bare metalice

Este cel mai simplu model gard fier, avand bare drepte, cu varfuri tesite. Un gard din bare metalice…

Gard metalic fier forjat

Gard metalic fier forjat

Este un gard care poate fi fabricat la cerere intr-o serie de modele unice si necesita o manopera speciala…

   Gard metalic este cel mai raspandit tip de gard in zona urbana si se remarca prin aspectul foarte elegant pe care il confera locului.

   De-a lungul timpului, acest tip de gard a fost considerat potrivit persoanelor din clasele sociale superioare, avand din acest motiv si un pret mai mare decat alte tipuri de garduri. Un gard metalic reuseste sa imbine cu succes designul modern si structura solida, ce garanteaza siguranta in interiorul curtii sau terenului privat.

   Fiind confectionat din bare metalice, acest tip de gard ofera vizibilitate spre interiorul curtii. Acest lucru il face potrivit la vilele si cladirile cu stiluri arhitecturale interesante, care merita sa atraga priviri.

   Un gard metalic este trainic iar modelele din fier forjat confera personalitate zonei in care amplasati gardul. Desi poate fi vopsit intr-o varietate de culori, va recomandam un gard metalic negru, care se integreaza cu usurinta in orice zona rezidentiala. Acesta are un design deosebit, care il detaseaza de alte tipuri de garduri si ofera un plus de farmec si proprietatii imprejmuite.

   Garduri metalice sunt garduri putin mai costisitoare, in special daca optati pentru modele garduri personalizate la cerere. Totusi, un gard fier simplu este alegerea ideala pentru un complex rezidential sau turistic, precum si pentru zona de birouri. Materialele de constructie cele mai folosite la acest tip de gard sunt: otel, inox, alama.

Principalele caracteristici ale unui gard metalic

  • Exista cateva tipuri de metal potrivite pentru constructia gardurilor metalice;
  • Fiecare gard poate fi format bare rotunde sau rectangulare. Un gard metalic se poate combina si cu alte materiale cum ar fi piatra sau betonul, formand constructii originale si sigure;
  • Rezistenta sporita la conditii climatice dificile si la socuri;
  • Gardul format din bare nu ascunde privelistea spre interior sau spre exterior.

Beneficii gard metalic

  • Usor de intretinut si cu rezistenta superioara pe termen lung, ceea ce il face o investitie profitabila;
  • Durabil: Datorita vopselei exterioare, garduri metalice sunt rezistente la coroziune;
  • Estetic: Este un gard cu aspect foarte placut si potrivit cu zona urbana si rezidentiala.

Comandati acum un gard metalic, pe dimensiunile dorite! Suntem specialisti in modelarea metalului si in realizarea de confectii deosebite din fier, de cea mai buna calitate.

Cere oferta de Gard metalic


Intoarce-te la Confectii Garduri
confectii gard zidit, confectii gard PVC, confectii gard lemn, confectii gard metalic