In cazul in care v-ati decis sa va achizitionati un gard si nu v-ati hotarat la tipul de material si model, noi va venim in ajutor. Exista nenumarate modele gard, unele mai rezistente ca altele si unele mai deosebite din punct de vedere estetic decat celelalte. Gardurile produse de firma noastra au preturi accesibile, calitate superioara si confera o rezistenta sporita.

 

   Puteti alege dintr-o gama variata de modele gard. In primul rand, avem garduri zidite din caramida, beton sau piatra, garduri ce ofera cea mai mare rezistenta si au cea mai mare durabilitate in timp. Urmeaza apoi gardurile din lemn, care au avantajul de a putea fi sculptate intr-o maniera facila, putandu-se adapta cu usurinta la orice arhitectura.

 

   De asemenea, puteti alege sa va achizitionati modele gard din metal. Acestea sunt cele mai intalnite in zonele urbane, avand atat un aspect placut, cat si o rezistenta de lunga durata. In aceasta categorie, intra garduri metalice din bare metalice sau garduri metalice fier forjat. Ultimele, dar nu cele din urma, sunt gardurile din PVC. Avantajele unui gard PVC compact sau semi-compact sunt intretinerea si montarea usoara, dar si rezistenta la conditii meteorologice nefavorabile. Dupa ce va hotarati la ce tip de gard vi se potriveste cel mai bine, contactati-ne si nu veti regreta.

Cere oferta