Modele gard lemn se pot intalni la numeroase curti, aproape in orice zona. Motivul popularitatii gardurilor din lemn se este pretul scazut al materiei lemnoase si frecventa cu care aceasta se gaseste. Un gard din lemn are un timp relativ redus de fabricatie si ofera o protectie buna impotriva intrusilor, dar si impotriva posibilelor fenomente naturale extreme neprevazute.

   Modele gard lemn difera si in functie de tipul proprietatii private sau de rolul acesteia. Un model foarte apreciat intre modele gard lemn este gardul tip pergola, destinat imprejmuirii unor zone de agrement sau de relaxare. Gardurile inalte sunt mai potrivite imprejmuirii hotelurilor sau cladirilor inalte, iar cele mai scunde, cu distanta intre sipci se pot integra in peisaj cu case sau pensiuni.

Alegeri inspirate de modele gard lemn

   Pe langa recomandarile standard de modele gard lemn, in confectionarea fiecarui gard tinem mereu cont de dorintele individuale ale clientilor. Ca urmare, echipa Porti-gard.ro va pune la dispozitie o serie de tipuri de gard adaptabile si practice:

Modele gard lemn cu sipci verticale.

   Aceste modele gard lemn cu sipci verticale sunt frecvente, fiind apreciate si alese de mult proprietari de terenuri. Sipcile verticale difera atat din punct de vedere al constructiei varfului cat si al distantei la care sunt dispuse. Astfel, se pot crea modele gard lemn cu personalitate, care se adapteaza specificului fiecarei curti in parte.

Modele gard lemn cu sipci orizontale

   Oamenii cu care lucram va pot confectiona orice model de gard lemn cu sipci orizontale, la fel ca in cazul celor cu sipci verticale. Gardurile cu sipci dispuse orizontal pot fi de asemenea diferite ca distanta de amplasare a sipcilor, determinand un grad mai inalt sau mai scazut de vizibilitate catre interiorul curtii.

Modele gard lemn tip pergola

   Gard din lemn tip pergola are numeroase avantaje: ofera o priveliste agreabila, este usor de montat atat in jurul unui teren cat si ca separator de zone intr-o curte si se preteaza la decoratiuni speciale pentru gradina.

   Exista si alte modele gard lemn ce se pot combina cu cele trei modele principale, clientii avand posibilitatea de personalizare a gardului dupa bunul plac. Apeland la echipa noastra, aveti garantia eficientei, a unei lucrari fara intarzieri sau compromisuri de calitate, indiferent de complexitatea ei. Desi modele gard lemn sunt numeroase, cu ajutorul sfaturilor pe care le furnizam veti alege cea mai buna varianta posibila, in functie de specificul curtii si raportat la bugetul de care dispuneti.

Gardul de lemn, cu scop decorativ sau practic este una dintre cele mai inspirate alegeri. Achizionati acum gardul dorit de pe Porti-gard.ro!

Cere oferta