Modele gard lemn difera din punct de vedere al zonei in care sunt ridicate. La noi in tara, modelele de garduri lemn au caracteristici diferite de la o zona la alta, din punct de vedere al detaliilor de arhitectura, dar si al dimensiunii si dispunerii sipcilor de lemn.

   De asemenea, modele gard lemn variaza si daca luam in considerare tipul proprietatii private sau destinatia acesteia. De exemplu, gardurile din lemn tip pergola sunt destinate imprejmuirii unor zone de agrement sau de relaxare, gardurile inalte sunt mai potrivite imprejmuirii hotelurilor, iar cele mai scunde, cu distanta intre sipci se pot integra in peisaj cu case sau pensiunilor de munte.

Care sunt cele mai bune alegeri de modele gard lemn?

   Pe langa recomandarile standard de modele gard lemn, in confectionarea fiecarui gard tinem intotdeauna cont de dorintele individuale ale clientilor. Astfel, va punem la dispozitie o serie de modele remarcabile si practice in acelasi timp, usor adaptabile la contexte diferite:

1.Modele gard lemn cu sipci verticale.

   Garduri cu sipci verticale sunt unele dintre cele mai des intalnite garduri. Sipcile verticale difera atat din punct de vedere al constructiei varfului cat si al distantei la care sunt dispuse. Astfel, se pot crea modele gard lemn cu personalitate, care se adapteaza specificului fiecarei curti in parte.

2.Modele gard lemn cu sipci orizontale

   La fel ca in cazul sipcilor verticale, va putem confectiona orice model de gard lemn cu sipci orizontale. Acestea pot fi diferite ca distanta de amplasare a sipcilor una de alta, determinand de asemenea un grad mai inalt sau mai scazut de vizibilitate catre interiorul curtii.

3.Modele gard lemn tip pergola

   Gard din lemn tip pergola are numeroase avantaje: ofera o priveliste agreabila, este usor de montat atat in jurul unui teren cat si ca separator de zone intr-o curte si se preteaza la decoratiuni speciale pentru gradina.

   Alte modele gard lemn pot combina de asemenea cele trei modele principale, existand posibilitatea de a avea un gard personalizat, cu aspect unic. Apeland la echipa noastra, aveti garantia unui lucru eficient, fara intarzieri sau compromisuri in privinta calitatii. Desi modele gard lemn sunt numeroase, cu ajutorul sfaturilor pe care le furnizam veti alege cea mai buna varianta posibila, in functie de specificul curtii si raportat la bugetul de care dispuneti.

   Va recomandam lemnul atat pentru decorarea unui gard, cat si ca materie prima pentru confectionarea acestuia. Apelati cu incredere la Porti-Gard.ro si cereti o oferta convenabila de modele gard lemn!

Cere oferta