Garduri zidite modele diversificate sunt oferite de echipa noastra la cele mai bune preturi. Gardurile din zidarie sunt recunoscute pentru cateva calitati pe care le au, indiferent de tipul de piatra folosit. Acestea sunt rezistenta la conditii climatice vitrege, durabilitatea in timp si oferirea unei privelisti agreabile.

   Garduri zidite modele interesante puteti gasi la noi pe site, intr-o gama larga de stiluri si dimensiuni. Aceste garduri feresc terenul imprejmuit de privirile trecatorilor sau, daca doriti, pot fi construite astfel incat sa permita vizibilitatea catre cladirea de pe teren. Va recomandam gardurile care ofera vizibilitate mai ales in cazul existentei unei cladiri impunatoare.

   Gardul zidit presupune existenta unei fundatii, fiind ancorat in pamant –motiv pentru care rezista remarcabil de bine in fata vanturilor puternice.

   Garduri zidite modele oferite de noi sunt de cateva tipuri. Constructiile nu sunt standardizate, orice gard poate fi personalizat si se poate adapta tipurilor de zone sau de cladiri in preajma carora sunt ridicate. In functie de tipul de material folosit, garduri zidite modele se impart in urmatoaele categorii:

1.Gard zidit din caramida

   Garduri zidite modele din caramida au un aspect deosebit, modern si clasic in acelasi timp. Fiecare gard zidit din caramida se poate confectiona prin suprapunerea caramizilor si lipirea lor cu ciment. Modele garduri din caramida sunt variate, pe langa modelul cel mai intalnit cu caramizi rosii, in functie de ceea ce se preteaza zonei. Caramizile se gasesc intr-o diversitate de culori si forme si fiecare situatie clientii se pot bucura de o constructie cu durata de viata lunga.

2.Gard zidit din beton

   Garduri zidite modele din beton se pot confectiona, de asemenea, in stiluri diferite. Gard din beton este un gard care poate oferi discretie totala pentru interiorul curtii. Este recomandat pentru proprietatile intinse, atat din aria rezidentiala cat si in cea industriala. Va recomandam garduri zidite modele adaptate la specificul zonei, de care sa va bucurati o viata intreaga. Procedeul de constructie a acestui gard este simplu, insa necesita un anumit tip de manopera, pe care o puteti gasi apeland la echipa Porti-gard.

3.Gard zidit din piatra

   Garduri zidite modele din piatra pot varia ca pret in functie de tipul de piatra folosit. Cele mai intalnite garduri din piatra sunt cele din piatra naturala. Aceasta poate fi taiata regulat sau neregulat, rotunda, pietris, marmura, granit sau piatra de rau. Garduri zidite modele confectionate din piatra sunt distinse ca aspect si potrivite in zone cu specific exotic, rezidential, cu parcuri sau cu case de vacanta. Procedeul de constructie a unui gard zidit din piatra este similar cu al unui gard din beton.

Doar la noi puteti gasi modele surprinzatoare de garduri, pe care le puteti avea fara eforturi financiare mari. Apelati la Porti-Gard pentru o cerere de oferta in acest sens!

Cere oferta