Garduri zidite modele interesante puteti gasi doar la noi!

   Va oferim o gama larga de modele garduri zidite, adaptabile specificului fiecarei zone. Gardul zidit este recunoscut si apreciat pentru rezistenta sa. Un gard zidit nu cedeaza in fata conditiilor climatice, oricat de dificile ar fi. De asemenea, un gard zidit poate imprejmui inclusiv terenurile intinse.

   Garduri zidite modele variate ofera discretie totala si pot fi confectionate pe dimensiunile dorite. Aceste garduri pot acoperi complet vederea catre curte, sau pot permite vizibilitatea catre cladirea de pe teren – situatie recomandata in cazul existentei unei cladiri impunatoare. Gardul zidit necesita saparea unei fundatii, fiind foarte bine ancorat in pamant.

   Garduri zidite modele oferite de firma noastra se incadreaza in cateva categorii de baza. Constructiile nu sunt standard, fiecare gard poate fi personalizat si se poate adapta unei game largi de stiluri arhitecturale de cladiri. Astfel, cele mai des intalnite garduri zidite modele sunt urmatoarele:

1.Gard zidit din caramida

   Garduri zidite modele din caramida sunt aspectuoase si recomandate pentru zonele deosebite, remarcabile ca peisaj si arhitectura. Un gard zidit din caramida se poate confectiona usor, caramida fiind una dintre cele mai intalnite tipuri de piatra. Modele garduri din caramida difera, fiecare fiind adaptat locului in care este instalat. Caramida poate avea o varietate de culori si dimensiuni, dar in fiecare situatie clientii se pot bucura de o constructie cu durata de viata lunga.

2.Gard zidit din beton

  Garduri zidite modele din beton se pot confectiona, de asemenea, intr-o serie de modele. Gard din beton este un gard care obstructioneaza privelistea catre terenul imprejmuit. Este recomandat pentru proprietatile intinse, inclusiv cele din zona industriala. Va recomandam garduri zidite modele mai simple sau mai complexe, in functie de specificul zonei in care va fi construit. Procedeul de constructie a acestui gard este simplu, insa necesita o anumita pricepere, pe care o puteti gasi apeland la echipa Porti-gard.ro.

3.Gard zidit din piatra

   Garduri zidite modele din piatra pot varia ca pret in functie de tipul de piatra folosit. Cele mai intalnite garduri din piatra sunt cele din piatra naturala. Aceasta poate fi taiata regulat sau neregulat, rotunda, pietris, marmura, granit sau piatra de rau. Garduri zidite modele confectionate din piatra sunt deosebit de estetice si potrivite in zonele cu specific exotic, rezidential, cu parcuri sau gradini. Procedeul de constructie a unui gard zidit din piatra este similar cu al unui gard din beton.

   Optati pentru garduri zidite modele unice, inedite, pe care echipa Porti-gard.ro le va efectua la comanda, tinand cont de fiecare cerinta in parte a clientului!

Cere oferta