Porti-gard.ro este reprezentat de o echipa de specialisti in confectii porti si confectii gard, gata oricand sa ofere cele mai bune si mai ieftine solutii pentru delimitarea unei zone.

   In cei peste 5 ani de experienta in confectii am realizat zeci de modele de porti si modele de garduri, atat pentru spatiile industriale, cat si pentru cele rezidentiale. Oferim consultanta in luarea celor mai bune decizii in ceea ce priveste confectii porti si confectii gard si le punem in aplicare pe cele potrivite si acceptate de dumneavoastra.

   Nu conteaza locul pentru care cautati o poarta sau un gard, solutiile noastre sunt personalizate si se potrivesc perfect oricarei cerinte.

Cele mai bune solutii la cel mai bun pret!

   Solutiile pe care vi le punem la dispozitie reprezinta servicii complete, ireprosabile, care incep de la proiectare, continua cu taiere, sudare si vopsire si se termina cu montare. Fiecare este executat cu grija si precizie astfel incat sa realizam numai confectii de calitate.

   Avem echipe specializate pentru fiecare serviciu in parte pentru ca solutiile pe care vi le oferim sa va satisfaca pe deplin orice dorinta.

   Echipa de proiectanti executa proiecte ce urmeaza sa fie realizate de echipele de taiere, sudare si vopsire. Rezultatul acestei munci este indeplinit de echipa de montaj care se deplaseaza si monteaza poarta sau gardul.

   Dupa zeci de modele realizate, proiectantii nostri au destula experienta astfel incat sa va ofere certitudinea ca, orice model de poarta sau model de gard pe care il doriti, il veti avea.

   Ulterior proiectarii, urmeaza taierea si sudarea. Taierea este realizata cu precizie maxima, iar sudarea este impecabila. Stim ca si un milimetru in plus sau in minus modifica aspectul, tocmai de aceea lucram cu seriozitate si responsabilitate.

   Ultimul procedeu in confectionare este vopsirea. Ea poate fi realizata in camp electrostatic pentru ca protectia sa fie cat mai indelungata si aspectul portii sau a gardului sa fie placut o perioada mare de timp.

Profesionistii in confectii porti si confectii gard

   Profesionisti in confectii porti si confectii gard, suntem gata oricand sa va oferim cele mai bune solutii la cel mai mic pret!

   Incercam sa aducem un confort si o siguranta cat mai ridicate in interiorul oricaror spatii, tocmai de aceea nivelul nostru de activitate s-a extins. Punem la dispozitia doritorilor produse de automatizari porti si servicii de montaj.

   Automatizari porti este una dintre cele mai noi tendinte pe piata imobiliara. Pe langa siguranta pe care orice automatizare o aduce, ea este potrivita si pentru realizarea sigurantei si protectiei necesare.

   Actionam rapid si sigur, iar efectele muncii noastre sunt remarcate pe o perioada indelungata de timp.