Confectionare poarta este o operatiune complexa, rezervata specialistilor in domeniu. Dar in conditii potrivite de lucru si cu unelte de buna calitate, se pot obtine rezultate remarcabile. La fel ca in orice alt domeniu, pentru confectionare poarta de calitate este nevoie de contributia unor specialisti cu experienta si indemanare. Acestea sunt conditiile ideale pentru a obtine o poarta de care sa va bucurati ani la rand.

   Echipa Porti-gard.ro indeplineste toate aceste conditii si este pregatita sa vina in intampinarea fiecarui client! Pe langa colectia de designuri pe care le puteti alege, va punem la dispozitie o serie de materiale ideale pentru confectionare poarta, garantand rezistenta lor in timp.

   Primim comenzi cat mai diversificate, fiecare proiect fiind o provocare pe care ne dorim sa o ducem cu succes la final. Confectionare poarta este una dintre activitatile noastre principale. Apeland la noi veti avea garantia calitatii si confortului in ceea ce priveste urmatoarele tipuri de confectii: porti batante, porti culisante, porti autoportante sau porti pietonale. De asemenea, exista o serie de materiale folosite in confectionare poarta, fiecare avand specificul lui, care influenteaza durata manoperei si aspectul produsului final.

Confectionare poarta din lemn

   Lemnul este un material traditional, fiind integrabil la casele construite in stil rustic. Alegeti confectionare poarta din lemn daca doriti sa va bucurati de avantajele unui material usor, care poate fi procurat si prelucrat cu usurinta. Datorita varietatii de esente si tipuri lemnoase, porti din lemn prezinta caracteristici diferite. De semenea, ele pot fi fabricate din sipci verticale sau orizontale, dupa preferintele clientilor.

Confectionare poarta metalica

   Aceasta operatie presupune realizarea unor porti cu design simplu sau din fier forjat. Porti din fier forjat se pot fabrica intr-o serie de forme si dimensiuni. Fierul este modelat in diferite moduri, obtinandu-se modele variate si originale. Confectionare poarta de acest tip presupune si acoperirea la final cu un strat de vopsea anticoroziva, care sa protejeze metalul de rugina.

Confectionare poarta din PVC

   Poarta din PVC se integreaza perfect la un gard din acelasi material si cu aceeasi culoare. In constructiile de PVC culoarea alb predomina, asadar o poarta din PVC va “deschide” peisajul. Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestei porti este usurinta manevrarii, data de greutatea mica a materialului de fabricatie. Alegeti confectionare poarta din PVC din segmente sau dintr-o singura bucata. La fel ca celelalte tipuri de porti, si cele din PVC pot fi batante, culisante sau autoportante.

   Fiecare poarta se distinge prin modul de actionare, prin numarul de canate si prin dimensiuni. Ca urmare, inainte de confectionare poarta, va vom ajuta sa va documentati in legatura cu optiunile disponibile.

   Apelati la confectii Porti-gard pentru a va personaliza curtea cu o poarta pe gustul dumneavoastra!

Cere oferta