Confectionare poarta se face tinand cont de numeroase aspecte, pe care specialistii in domeniu le cunosc cel mai bine. In conditii optime de lucru si cunoscand toate dorintele clientilor, rezultatele pe care le obtinem sunt intotdeauna remarcabile. Confectionare poarta implica munca in echipa si dorinta de perfectionare, gasind mereu noi modele si materiale rezistente, care sunt in acelasi timp usor de lucrat.

   Echipa Porti-gard este intotdeauna pregatita sa vina in intampinarea clientilor. Pe langa colectia de designuri originale, lucram cu materiale confectionare poarta care si-au dovedit calitatea in timp.

   Fiecare proiect pe care il incepem reprezinta o provocare, scopul fiind intotdeauna satisfactia clientului. Apeland la Porti-Gard.ro aveti garantia calitatii si confortului in ceea ce priveste urmatoarele tipuri de confectii:

  • porti batante,
  • porti culisante,
  • porti autoportante
  • porti pietonale.

   In plus, exista o serie de materiale folosite in confectionare poarta, fiecare avand specificul lui, care influenteaza durata fabricatiei si designul produsului final.

Confectionare poarta metalica

   Aceasta operatie presupune realizarea unor porti cu design simplu sau din fier forjat. Porti din fier forjat se pot fabrica intr-o serie de forme si dimensiuni. Fierul este modelat in diferite moduri, obtinandu-se modele variate si originale. Confectionare poarta metalica presupune si acoperirea la final cu un strat de vopsea anticoroziva, care sa protejeze metalul de rugina.

Confectionare poarta din lemn

   Lemnul este un material traditional, fiind integrabil la casele construite in stil rustic. Alegeti confectionare poarta din lemn daca doriti sa va bucurati de avantajele unui material usor, care poate fi procurat si prelucrat cu usurinta. Datorita varietatii de esente si tipuri lemnoase, porti din lemn prezinta caracteristici diferite. De semenea, ele pot fi fabricate din sipci verticale sau orizontale, dupa preferintele clientilor.

Confectionare poarta din PVC

   Poarta din PVC se integreaza perfect la un gard din acelasi material si cu aceeasi culoare. In constructiile de PVC culoarea alb predomina, asadar o poarta din PVC va “deschide” peisajul. Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestei porti este usurinta manevrarii, data de greutatea mica a materialului de fabricatie. Alegeti confectionare poarta din PVC din segmente sau dintr-o singura bucata. La fel ca celelalte tipuri de porti, si cele din PVC pot fi batante, culisante sau autoportante.

   Orice poarta se distinge prin modul de actionare, prin numarul de canate si prin dimensiuni. Ca urmare, inainte de confectionare poarta de orice tip, va vom oferi toate informatiile necesare.

   Alegand confectii Porti-gard va veti personaliza curtea cu o poarta pe gustul dumneavoastra, rezistenta la conditii climatice dificile si la orice alta agresiune. Cautati-ne acum!

Cere oferta