Confectionare gard este o operatie care se realizeaza respectand anumite etape tehnice. In cazul gardurilor din fier forjat, confectionare gard implica sudarea si indoirea metalului in conceperea diverselor modele.

   Pentru realizarea unui gard remarcabil din punct de vedere estetic, echipa Porti-gard isi pune la dispozitie experienta acumulata, dedicarea si imaginatia, raspunzand solicitarilor fiecarui client in parte.

   Fie ca este vorba de confectionare gard dintr-un material usor – cum este lemnul sau PVC-ul sau mai greu – diferite tipuri de metal – fiecare proiect este dus la bun sfarsit. Satisfactia clientilor din portofoliul nostru dovedeste atat calitatea manoperei specialistilor din echipa noastra cat si a materialelor alese cu atentie inainte de inceperea fiecarei lucrari.

   Daca doriti confectionare gard simplu, exista cateva variante pe care vi le recomandam, practice si satisfacatoare pe termen lung:

1.Confectionare gard din bare metalice

   Acesta este un gard simplu, care securizeaza perfect incinta curtii. Un gard din bare metalice ofera un grad inalt de siguranta, fiind integrabil in orice decor.

2.Confectionare gard simplu din lemn

   Un gard din lemn cu design simplu este foarte potrivit pentru case si vile. Va recomandam confectionare gard din lemn daca aveti o casa in zona montana, intr-o zona impadurita sau in orice zona rurala.

3.Confectionare gard din beton sau din caramida

   Gardul din beton sau din caramida este un gard trainic, cu cea mai lunga durata de viata. Aceste garduri se pot integra in orice zona, fiind recomandate pentru imprejmuirea terenurilor mai intinse, pe care se regasesc si constructii mai masive. Confectionare garduri din beton sau din caramida se fac oferind un design diferit fiecarei constructii. Garduri din beton pot fi simple, vopsite in diferite culori, cu coloane sau fara. Gardurile din piatra arsa (caramida) sau piatra de rau sunt de asemenea diferite ca aspect si recomandate pentru zone diferite din punct de vedere al arhitecturii.

4.Confectionare gard din PVC

   Spre deosebire de celelalte materiale, PVC-ul este un material nepretentios si usor. Astfel, confectionare gard PVC este una dintre cele mai usoare operatii pe care o putem realiza. PVC-ul are avantajul de a fi un material lavabil iar gard PVC se demonteaza usor, facilitand reconfigurarea sau redecorarea curtii.

   In cazul in care va doriti un gard cu design mai sofisticat, va propunem urmatoarele variante:

1.Confectionare gard din fier forjat

   Metalul fierbinte poate fi modelat dupa placul fiecarui client. Noi va putem realize modele interesante, deosebite si sophisticate din fier forjat, care vor complimenta proprietatea dumneavoastra.

2.Garduri cu coloane, cu modele din fier forjat sau din lemn

   La cerere, putem executa si lucrari mai complexe, care combina mai multe tipuri de materiale, integrand modele din fier forjat, coloane din piatra, decoratiuni sculptate din lemn etc.

   Indiferent de alegerile facute, Porti-gard.ro se va afla mereu in topul preferintelor clientilor nostri. Cereti oferta noastra de confectionare gard si va vom indruma catre gardul perfect!

Cere oferta