Confectionare gard este o procedura care se realizeaza cu respectarea anumitor etape importante. In cazul gardurilor fabricate din fier forjat, confectionare gard implica realizarea sudurii, respectiv modelarea fierului in modurile dorite de client.

   Pentru confectionarea unui gard valoros din punct de vedere estetic, echipa Porti-gard vine in intampinarea clientilor cu experienta, dedicare si un mod de lucru flexibil, ce se adapteaza dorintelor fiecarui client in parte.

   Confectionare gard din material usor – lemn sau PVC, precum si confectionarea gardului din diferite tipuri de metal reprezinta proiecte pe care le tratam cu seriozitate de la inceput la final. Satisfactia clientilor pe care i-am avut de-a lungul timpului dovedeste ca specialistii din echipa noastra isi fac treaba fara compromis, atat din punct de vedere al manoperei, cat si al materialelor alese cu atentie inainte de inceperea fiecarei lucrari.

   Daca doriti confectionare gard simplu, exista cateva variante pe care vi le recomandam, practice si potrivite pe pe termen lung:

1.Confectionare gard din beton sau din caramida

   Gardul din beton sau din caramida este un gard trainic, cu durata lunga de viata. Aceste garduri se pot integra in orice zona, fiind recomandate pentru imprejmuirea terenurilor mai intinse, pe care se regasesc si constructii mai masive. Confectionare garduri din beton sau din caramida se fac oferind un design diferit fiecarei constructii. Garduri din beton pot fi simple, vopsite in diferite culori, cu coloane sau fara. Gardurile din piatra arsa (caramida) sau piatra de rau sunt de asemenea diferite ca aspect si recomandate pentru zone diferite din punct de vedere al arhitecturii.

2.Confectionare gard din bare metalice

   Acesta este un gard simplu, care securizeaza perfect incinta curtii. Un gard din bare metalice ofera un grad inalt de siguranta, fiind integrabil in orice decor.

3.Confectionare gard din PVC

   Spre deosebire de celelalte materiale, PVC-ul este un material nepretentios si usor. Astfel, confectionare gard PVC este una dintre cele mai usoare operatii pe care o putem realiza. PVC-ul are avantajul de a fi un material lavabil iar gard PVC se demonteaza usor, facilitand reconfigurarea sau redecorarea curtii.

4.Confectionare gard simplu din lemn

   Un gard din lemn cu design simplu este foarte potrivit pentru case si vile. Va recomandam confectionare gard din lemn daca aveti o casa in zona montana, intr-o zona impadurita sau in orice zona rurala.

   In cazul in care va doriti un gard cu design mai sofisticat, va propunem urmatoarele variante:

1.Confectionare gard din fier forjat

   Metalul fierbinte poate fi modelat dupa placul fiecarui client. Noi va putem realiza modele interesante, deosebite si sofisticate din fier forjat, care vor complimenta proprietatea dumneavoastra.

2.Garduri cu coloane, cu modele din fier forjat sau din lemn

   La cerere, putem executa si lucrari mai complexe, care combina mai multe tipuri de materiale, integrand modele din fier forjat, coloane din piatra, decoratiuni sculptate din lemn etc.

Indiferent ce alegere de gard faceti, porti-gard este una demna de luat in considerare. Cereti oferta noastra de confectionare gard si va vom indruma catre gardul de vis!

Cere oferta