Sunt porti din profile PVC ce permit ventilarea aerului mai usor decat in cazul tipului compact de poarta. Aceste porti pot avea spatiere diferita intre profilele din PVC, dupa dorinta fiecarui proprietar in parte.

   Porti pietonale PVC semi-compacte sunt porti care permit atat trecerea aerului cat si a luminii, pastrand in acelasi timp intimitatea in interiorul curtii sau zonei private. Tipul de poarta pietonala PVC semi-compact se caracterizeaza printr-o anumita distanta intre profilele din PVC verticale. Aceasta distanta variaza in functie de preferintele clientilor. Porti PVC semi-compacte pot fi construite si fara distanta intre profile sau cu distanta mai mare, acestea din urma fiind indicate la gardurile pentru herghelii si spatii de ingradire ale animalelor (gard cu profile orizontale si lungi).

   O poarta pietonala PVC semi-compacta este usor de decupat in gard, recomandandu-se pastrarea aceluiasi specific, adaptat la stilul arhitectural al intregii zone.

Caracteristici porti pietonale din PVC semi-compacte

  • Ca material, PVC-ul nu este un material ecologic, insa are durata lunga de viata;
  • Porti adaptabile si usor de confectionat pe dimensiuni;
  • PVC este un material usor, in general se opteaza pentru culoarea alba;
  • Rezistenta la impact mai scazuta decat in cazul altor materiale.

Beneficii porti pietonale din PVC semi-compacte

  • Intretinere usoara: o poarta pietonala din PVC este usor de curatat periodic;
  • Economica: poarta pietonala din PVC semi-compacta are un cost redus, la care se adauga un aspect placut, integrabil in zonele rezidentiale;
  • O serie de modele diferite: Poarta pietonala compacta din PVC poate fi confectionata intr-o serie larga de modele la alegerea clientului.

Cere oferta de Porti pietonale PVC semi-compacte


 
 


Intoarce-te la Confectii Porti
confectii porti batante, confectii porti culisante, confectii porti autoportante, confectii porti pietonale