Porti pietonale din bare metalice sunt porti cu design simplu, fabricate din bare metalice. Barele metalice ale acestui tip de poarta sunt taiate pe dimensiuni, sudate si vopsite printr-un procedeu special care impiedica ruginirea lor.

   Porti pietonale din bare metalice sunt porti de dimensiuni mici care faciliteaza accesul persoanelor intr-o curte sau pe o anumita proprietate. Fiind porti usor de manevrat se potrivesc zonelor cu arhitectura simpla, atat a cladirilor cat si a celorlalte porti.

   Elementele din metal pot varia ca lungime si ca numar, pot fi de forma tubulara sau rectangulara si prinse intre ele cu bare orizontale, dispuse tot paralel. Acest tip de poarta pietonala metalica este des intalnit in zonele populate de case si vile cu stiluri arhitecturale moderne, dar se integreaza la fel de usor si in zonele cu arhitectura clasica.

   O poarta metalica din bare metalice are design lipsit de complexitate, fiind astfel adaptabila si practica. Prin simplitatea constructiei, privirile vor fi atrase spre arhitectura cladirii pe care o imprejmuieste.

Caracteristici porti pietonale metalice din bare metalice

  • Barele metalice asigura rezistenta sporita la socuri si la efractie;
  • Sunt porti care pot fi automatizate usor;
  • Exista cateva tipuri de metale din care poate fi confectionata, dupa preferinte. Culoarea neagra predomina;
  • In general sunt simple si ofera vedere spre interiorul curtii.

Beneficii porti pietonale metalice din bare metalice

  • Durabilia si rezistenta: o poarta pietonala metalica din bare netalice are rezistenta superioara, fiind o alegere pe termen lung;
  • Estetica: Datorita designului adaptabil este preferata de multi clienti. Acest lucru duce la cresterea valorii estetice a zonelor rezidentiale;
  • Practica: Permite accesul usor al persoanelor, fiind si usor de manevrat si de blocat.

Achizitionati o poata din bare metalice pentru a obtine un design simplu si elegant, fara complicatii! Noi va putem oferi o astfel de poarta, la pret atragator si cu confectionare in timp record.

Cere oferta de Porti pietonale metalice din bare metalice 
Intoarce-te la Confectii Porti
confectii porti batante, confectii porti culisante, confectii porti autoportante, confectii porti pietonale