Porti pietonale lemn tip pergola sunt porti pietonale cu sipcile incrucisate, conferind gardului un aspect pitoresc, deosebit de placut.

   Porti pietonale lemn tip pergola sunt porti elegante, recomandate de instalat la curtea unei case mici, a unei gradini sau a unui local. O poarta pietonala lemn tip pergola are sipcile dispuse incrucisat, formand un model elegant, de inspiratie rustica. De asemenea, aceste porti sunt foarte potrivite pentru intrarea in gradinile de flori sau in spatiile destinate relaxarii sau copiilor.

   Poarta pietonala din lemn tip pergola ofera personalitate curtii si poate fi acoperita de plante agatatoare sau accesorizata in diferite moduri, inclusiv cu ghivece de flori. Poarta pietonala tip pergola este usor de manevrat si se integreaza la un gard in acelasi stil, fiind recomandata pastrarea culorii naturale a lemnului.

Caracteristici porti pietonale metalice din lemn tip pergola

  • Ca material, lemnul este utilizat in constructii de case si de porti pe scara larga;
  • Portile din lemn tip pergola se integreaza foarte bine la pensiuni si la case de munte, inclusiv la intrarile in localuri;
  • Portile tip pergola sunt porti usoare, cu rol mai mult estetic decat de protectie efectiva;
  • Se recomanda lacuirea lemnului pentru a-i spori rezistenta in timp.

Beneficii porti pietonale metalice din lemn tip pergola

  • Usoara: o poarta pietonala din lemn tip pergola poate fi manevrata foarte usor;
  • Estetica: cu un design deosebit, intr-o serie de modele disponibile, aceasta poarta poate fi accesorizata si ofera un design de exceptie locului;
  • Practica: Poarta de lemn tip pergola este o alegere practica de separare a zonelor in interiorul unei curti.

Poarta tip pergola este o poarta adaptabila, cu un design foarte placut. Alegeti aceasta poarta ieftina si veti obtine o cale usoara de acces in curte!

Cere oferta de Porti pietonale lemn tip pergola


 
 


Intoarce-te la Confectii Porti
confectii porti batante, confectii porti culisante, confectii porti autoportante, confectii porti pietonale