Porti pietonale lemn cu sipci verticale sunt porti din lemn cu sipcile dispuse vertical. De regula, constructia unei porti pietonale verticale se face fara dificultati, iar sipcile pot fi sculptate dupa preferinta, formand un arc sau o muchie dreapta.

   Aceste porti se integreaza perfect in zone rurale, cu gradini sau adaposturi de animale. O poarta lemn este potrivita sa fie instalata la intrarea intr-o gradina, oferind acces usor proprietarilor. Poarta pietonala lemn poate fi fabricata din orice tip de lemn, culoarea fiind de asemenea la alegerea clientului. Inainte de sculptare lemnul trebuie sa fie bine uscat, iar la final se lacuieste pentru a fi protejat de cari si alti daunatori. Distanta intre sipcile portii difera, fiind indicat sa alegeti aceasta distanta la fel ca cea dintre sipcile gardului.

   Pe langa sipcile verticale, o poarta pietonala lemn poate avea margini din placaj de lemn, ferestre decupate sau orice alt tip de decoratiune dorita. Grosimea sipcilor la o poarta pietonala si dispunearea acestora variaza, astfel se creaza design-uri diferite si interesante de la poarta la poarta.

Caracteristici porti pietonale metalice din lemn cu sipci verticale

  • Lemnul este un material intalnit pe scara larga si este mai ieftin decat alte materiale;
  • Portile din lemn se integreaza foarte bine in zona rurala, la pensiuni si la case de munte;
  • Tipurile diferite de lemn duc la caracteristici diferite ale portii, inclusiv inseamna o duritate diferita a materialului lemnos;
  • Se recomanda lacuirea portii cu sipci verticale, pentru protectie sporita impotriva insectelor si altor factori de mediu.

Beneficii porti pietonale metalice din lemn cu sipci verticale

  • Adaptabila: o poarta pietonala din lemn cu sipci verticale este adaptabila ca dimensiuni si model, poate fi sculptata usor;
  • Estetica: Chiar daca designul acestei porti este mai simplu, el aduce un plus de stil casei;
  • Practica: Poarta de lemn cu sipci verticale este usor de manevrat si poate fi instalata la intrarea in curtea animalelor.

Porti pietonale cu sipci din lemn verticale sunt estetice si accesibile ca pret. In plus, puteti alege o serie de modele interesante, toate realizate la comanda de catre noi!

Cere oferta de Porti pietonale lemn cu sipci verticale 
Intoarce-te la Confectii Porti
confectii porti batante, confectii porti culisante, confectii porti autoportante, confectii porti pietonale