Porti pietonale lemn cu sipci orizontale sunt porti pietonale cu sipci dispuse paralel cu solul si una fata de alta. Modelele bazate pe sipci orizontale pot fi cu spatiere sau fara spatiere, conform preferintelor individuale.

   De regula porti din lemn cu sipcile dispuse orizontal sunt confectionate in acelasi stil ca intregul gard. Exista o serie de situatii in care se recomanda acest tip de poarta, fiind foarte potrivita cu proprietatile mai mari cum sunt vilele. Lemnul si culoarea portii se recomanda sa fie in ton cu gardul si, pe cat posibil, in ton cu restul imprejmuirilor de curti din zona vizata.

   In functie de stilul sculpturii si dispunerea sipcilor, porti pietonale de lemn cu sipci orizontale se gasesc in zone rurale sau rezidentiale, la pensiuni sau la localuri. Sipcile orizontale pot fi combinate si cu alte elemente de arhitectura, dupa imaginatia si dorinta clientului. Acest model de poarta pietonala este usor de sculptat, conferind un aer de vacanta si discretie pentru persoanele aflate in interiorul curtii.

Caracteristici porti pietonale metalice din lemn cu sipci orizontale

  • Lemnul este un material intalnit pe scara larga, avand un cost mai redus in comparatie cu alte materiale;
  • Portile din lemn se integreaza foarte bine la pensiuni si la case de munte, inclusiv la intrarile in localuri;
  • Tipurile diferite de lemn conduc la caracteristici diferite ale portii, de care trebuie sa tinem cont atunci cand decidem instalarea unei porti pietonale din lemn;
  • Se recomanda lacuirea portii cu sipci orizontale, pentru protectie sporita impotriva insectelor si altor factori de mediu.

Beneficii porti pietonale metalice din lemn cu sipci orizontale

  • Adaptabila: o poarta pietonala din lemn cu sipci verticale este adaptabila ca dimensiuni si model, poate fi sculptata usor;
  • Estetica: Cu un design simplu, aceasta poarta eleganta ofera discretie; sipcile orizontale pot fi imbinate, cu spatii intre ele sau combinate cu alte materiale;
  • Practica: Poarta de lemn cu sipci orizontale este usor de manevrat si nu necesita intretinere complexa.

Portile pietonale cu sipci orizontale aduc un beneficiu estetic curtii. Indiferent de stilul gardului, puteti alege o astfel de poarta, aspectuoasa si practica.

Cere oferta de Porti pietonale lemn cu sipci orizontale 
Intoarce-te la Confectii Porti
confectii porti batante, confectii porti culisante, confectii porti autoportante, confectii porti pietonale