Porti culisante metalice din fier forjat sunt porti confectionate din fier forjat, cu deschiderea realizata prin glisarea unor role pe o sina care poate fi amplasata in partea de sus sau in cea de jos.

   O poarta culisanta metalica din fier forjat poate avea mai multe modele. De la arcuri si forme geometrice si pana la flori si modele abstracte, orice poarta metalica poate fi diferita de o alta.

Porti culisante metalice fier forjat – caracteristici:

  • Datorita greutatii mari, actionarea lor nu poate fi decat automata;
  • Portile din fier forjat pot avea unul sau doua canate, care sunt manevrate cu usurinta prin intermediul automatizarii;
  • In functie de posibilitatile spatiului si de preferinte, au deschiderea fie spre stanga, fie spre dreapta;
  • Au un aspect deosebit datorita modelel din fier forjat care impodobesc cadrul portii.

   Fierul forjat este un material foarte rezistent, acesta fiind si motivul pentru care portile metalice din fier forjat sunt des folosite. In plus, o poarta din fier aduce si un aspect placut zonei in care este amplasata.

   Orice porti metalice culisante pot avea unul sau doua canate. Pentru ca gestionarea lor sa fie cat mai usoara, este recomandata folosirea unor cremaliere, iar, datorita greutatii lor mari, actionarea automata este preferata in schimbul celei manuale.

   Spatiul de care o poarta metalica culisanta are nevoie pentru a se deschide este dublu cat lungimea canatului ei. Tocmai de aceea, portile culisante metalice sunt folosite cel mai mult in zonele in care spatiul de gestionare a portilor este generos.

Portile culisante metalice din fier forjat ofera urmatoarele beneficii:

  • Sunt usor de deschis si de inchis datorita actionarii automate;
  • Asigura control total asupra traficului, putand gestiona orice tip de trafic pietonal sau de autovehicole;
  • Siguranta si protectia pe care le dau sunt ridicate, indiferent de zona in care sunt montate;
  • Aduc un plus in aspectul oricarei zone datorita numeroaselor modele disponibile.

   Aici gasiti modele porti culisante metalice din fier forjat care satisfac nevoile si cerintele oricarui doritor. In catalogul online gasiti porti metalice din fier la preturi mici, potrivite pentru orice buzunar.

Optati pentru porti culisante metalice din fier forjat realizate de specialisti in domeniu si iesit din tipar cu modele extraordinare!

Cere oferta de Porti culisante metalice din fier forjat


 
 Introarce-te la Confectii porti
Confectii porti batante, Confectii porti culisante, Confectii porti autoportante, Confectii porti pietonale