Porti culisante metalice din bare metalice sunt porti rezistente, confectionate din bare metalice, a caror deschidere este realizata prin glisarea canatului cu ajutorul unor roti pe o sina de culisare.

   Barele metalice din care sunt confectionate aceste porti metalice sunt foarte rezistente, ceea ce inseamna protectie si durata indelungata de utilizare. Acestea pot avea dimensiuni diferite si pot fi asezate pe cadrul portii in mai multe feluri.

Caracteristici ale portilor culisante metalice din bare metalice:

  • Numar de canate: Pot avea un canat sau doua canate;
  • Tip de deschidere: Greutate mare a portilor cere actionare automata;
  • Rezistenta: Sunt confectionate din materiale rezistente, ceea ce inseamna si rezistenta ridicata a portii;
  • Diversitatea de modele: Barele metalice pot fi asezate in diverse pozitii pentru a realiza mai multe modele de porti.

   O poarta culisanta metalica din bare metalice poate avea un canat sau doua canate si poate culisa pe o sina superioara sau pe una inferioara. Greutatea unei porti metalice culisante este destul de mare, motiv pentru care este recomandata instalarea unei automatizari care sa permita gestionarea portii cu o singura apasare de buton.

   Spatiul necesar unei porti culisante metalice din bare metalice pentru deschidere este unul destul de mare, tocmai de aceea aceste porti metalice sunt des intalnite in zone care au spatii generoase de manevra. Astfel, deschiderea unei porti culisante metalice de acest fel are nevoie de o zona cu lungimea de doua mai mare decat lungimea canatului.

Portile culisante metalice din bare metalice au urmatoarele beneficii:

  • Control acces: Portile ofera posibilitatea realizarii unui control acces usor si simplu de gestionat;
  • Siguranta: Metalul reprezinta duritate si asigura un nivel ridicat de siguranta oricarui spatiu industrial, comercial sau rezidential;
  • Protectie: Aceste porti ofera o protectie ridicata pentru orice zona in care sunt amplasate;
  • Aspect placut: Portile sunt confectionate din materiale metalice tratate si vopsite in culori rezistente la conditii meteo nefavorabile o perioada indelungata de timp.

   Va oferim o varietate mare de modele porti culisante metalice din bare metalice care satisfac cerintele oricarui doritor. In plus, aici gasiti porti culisante metalice la preturi mici, potrivite pentru fiecare buzunar.

Alegeti siguranta si eleganta cu porti culisante metalice din bare metalice confectionate de specialistii Porti-gard.ro!

Cere oferta de Porti culisante metalice din bare metalice


 
 Introarce-te la Confectii porti
Confectii porti batante, Confectii porti culisante, Confectii porti autoportante, Confectii porti pietonale