Porti culisante din PVC compact sunt porti confectionate din PVC compact, a caror deschidere este realizata prin glisarea canatului pe o sina prin intermediul unor role.

   PVC-ul este un material practic, ce poate fi utilizat atat in zone rezidentiale, cat si in zone industriale si in zone comerciale. Intretinerea acestor porti culisante din PVC compact este usor de realizat, ele nu necesita decat o spalare cu apa la un interval de timp prestabilit.

Porti culisante din PVC compact au urmatoarele caracteristici:

  • Pot avea unul sau doua canate, in functie de doleante si de conditiile zonei in care este montata;
  • Deschiderea si inchiderea portii din PVC compact se pot realiza numai automat;
  • Se comporta ca o bariera impotriva prafului, a nisipului, etc din exterior;
  • Asigura intimitate in interior, ferindu-va de privirile indiscrete ale vecinilor si de animalele de pe strada.

   O poarta culisanta din PVC compact poate avea unul sau doua canate, iar culisarea ei se poate realize ori pe o sina superioara, ori pe o sina inferioara. Pentru ca glisarea sa fie cat mai lina, este necesara montarea unor cremaliere care au rol in ghidarea precisa a canatului sau a canatelor.

   Spatiul necesitat de aceste porti PVC culisante pentru deschidere este de doua ori mai mare decat lungimea canatului. Pentru o deschidere si o inchidere cat mai usoare este recomandata instalarea unei automatizari, care sa actioneze portile automat prin apasarea unui singur buton.

   Aceste porti din PVC sunt solutia potrivita pentru spatiile in care se cauta intimitatea si linistea, unde se evita perturbarea de catre vecini sau animalele de pe strada.

Beneficii porti culisante din PVC compact:

  • Siguranta: Sistemul de inchidere automat reprezinta o siguranta ridicata deoarece doar cei autorizati pot actiona portile;
  • Protectie: Fiind un bun gestionar al accesului, portile asigura ca nimeni nu va intra neinvitat;
  • Intretinere usoara: Intretinerea lor nu necesita decat spalare cu jet de apa rece;
  • Tip actionare: Portile culisante nu pot fi actionate decat in mod automat prin intermediul unei telecomenzi sau al unui sistem GSM.

   Va oferim o gama larga de modele porti culisante PVC compact pentru ca toate necesitatile sa va fie indeplinite. In plus, va punem la dispozitie porti PVC cu preturi mici, potrivite pentru orice buget, fie ca este mic, fie ca este mare.

Confectii porti culisante din PVC compact realizate in cel mai mic detaliu de profesionisti in domeniu! Alegeti un model de poarta din catalogul nostru pentru a beneficia de calitate ridicata!

Cere oferta de Porti culisante din PVC compact


 
 Introarce-te la Confectii porti
Confectii porti batante, Confectii porti culisante, Confectii porti autoportante, Confectii porti pietonale