Porti culisante din lemn cu sipci verticale sunt un model de poarta culisanta din lemn care are sipcile amplasate in pozitie verticala, paralele intre ele. Fiind porti culisante, ele au deschiderea realizata prin glisare pe o sina.

   Lemnul folosit pentru confectionarea unei porti culisante din lemn cu sipci verticale este unul foarte dur. Printre materialele cele mai utilizate se numara lemnul de nuc, lemnul de stejar si lemnul se salcam.

Porti culisante din lemn cu sipci verticale au urmatoarele caracteristici:

  • Dimensiunile la care pot ajunge sunt foarte mari, astfel incat sa poata fi potrivita si pentru spatii mari, precum cele industriale;
  • In functie de posibilitatile zonei si de preferinte, pot avea unul sau doua canate;
  • Deoarece pot avea dimensiuni foarte mari, actionarea portilor din lemn nu se poarte realiza decat automat;
  • Pentru a se potrivi perfect intr-un anume spatiu, deschiderea lor se poate realiza prin culisare in partea dreapta sau in partea stanga.

   Aceste porti din lemn sunt un tip de porti culisante, ceea ce inseamna ca au deschiderea si inchiderea realizata prin culisarea unor role pe o sina superioara sau pe o sina inferioara. Pentru ca miscarea lor sa fie cat mai fina, sunt recomandate cremaliere.

   Spatiul necesar pentru montarea portii culisante din lemn cu sipci verticale este de minim doua ori cat lungimea portii. Poarta culisanta din lemn, desi pare usoara, are greutate mare, lucru care indeamna specialistii sa recomante automatizarea acestora.

   Catalogul online de porti culisante va pune la dispozitie o multime de modele porti culisante din lemn. Aici veti gasi porti culisante lemn la preturi foarte mici.

Beneficii porti culisante din lemn cu sipci verticale:

  • Siguranta: Prin intermediul portilor din lemn oferiti siguranta oricarui spatiu inchis;
  • Control acces: Aceste porti culisante ofera posibilitatea gestionarii traficului si controlului accesului;
  • Protectie: Nivelul de protectie oferit este unul ridicat, indiferent de zona in care sunt amplasate;
  • Aspect placut: Designul portilor culisante din lemn cu sipci verticale este unul potrivit cu orice stil arhitectural.

   Alegeti o poarta culisanta din lemn cu sipci verticale daca doriti sa imbinati confortul si protectia cu eleganta unui spatiu, indiferent daca acesta este rezidential, industrial sau comercial.

Bucurati-va de calitate ridicata la pret mic! Alegeti confectii porti culisante din lemn ci sipci verticale realizate de sprecialisti in domeniu!

Cere oferta de Porti culisante din lemn cu sipci verticale


 
 Introarce-te la Confectii porti
Confectii porti batante, Confectii porti culisante, Confectii porti autoportante, Confectii porti pietonale