Porti batante din lemn cu sipci orizontale sunt porti batante din lemn care are sipcile aranjate paralel pe orizontala. Aceste porti din lemn sunt folosite, cel mai des, in zonele in care aspectul rustic este urmarit.

Caracteristicile acestor porti din lemn sunt urmatoarele:

  • Design: Acest tip de poarta este potrivit pentru zonele in care se urmareste pastrarea unui aspect traditional sau rustic;
  • Rezistenta: Lemnul utilizat in confectionarea lor este unul masiv;
  • Protectie: Portile batante ofera protectia necesare in orice spatiu privat pe care il delimiteaza;
  • Control: Se poate realiza o gestiune precisa a traficului din zona.

   Sipcile din care sunt confectionate portile sunt de esenta tare. Cele mai utilizate lemne pentru realizarea acestor porti batante din lemn cu sipci orizontale sunt cele de mesteacan, de castan si de nuc. In principiu, toate tipurile de lemn care sunt caracterizate de duritate si durabilitate sunt folosite pentru portile batante de acest fel.

   Aici gasiti modele porti batante lemn care se potrivesc oricarui stil arcitectural. Alegeti modelul de poarta potrivit si bucurati-va de toate beneficiile acesteia.

   O poarta din lemn cu sipci orizontale este o poarta batanta, ceea ce inseamna ca are deschiderea si inchiderea realizate prin actionarea unor balamale. In functie de preferinte si de aspectul zonei, ea poate avea un canat sau doua canate.

   Desi sunt confectionate din lemn, portile batante din lemn au o durata indelungata de functionalitate, acest lucru datorandu-se si stratului protector de vopsea care acopera sipcile.

Porti din lemn cu sipci orizontale – beneficiile utilizarii lor:

  • Gestionarea traficului pietonal si al autovehicolelor cat mai bine;
  • Asigurarea unui aspect placut al zonei in care sunt montate;
  • Vizibilitate in interiorul spatiului pentru cei din afara si in exterior pentru cei dinauntru;
  • Oferirea intimitatii necesare in interiorul oricarui spatiu privat.

   In catalogul nostru gasiti porti din lemn la preturi foarte mici si calitate foarte mare. Va oferim modele porti batante din lemn la preturi invers proportionale cu durabilitatea si calitatea lor.

   Alegeti din catalogul nostru confectii porti batante din lemn cu sipci orizontale pentru a oferi un aspect deosebit zonei in care acestea urmeaza sa fie amplasate.

Cere oferta de Porti batante din lemn cu sipci orizontale


 
 Introarce-te la Confectii porti
Confectii porti batante, Confectii porti culisante, Confectii porti autoportante, Confectii porti pietonale