Porti autoportante din PVC semi-compact sunt porti din PVC semi-compact, care ofera vizibilitate, intimitate si confort. Deschiderea lor este realizata astfel incat solul nu este atins.

   Aceste porti autoportante PVC semi-compact da posiblitatea cresterii unei gradini de flori sau de legume datorita circulatiei natural a aerului. In plus, vizibilitatea pe care o aveti la utilizarea acestui model de poarta PVC este una ridicata.

Porti autoportante din PVC semi-compact – caracteristici:

  • Canat: Portile autoportante din PVC semi-compact nu pot avea mai mult de un canat;
  • Deschidere: Culisarea acestor porti este realizata pe o sina aflata la cativa centimetri de sol pentru evitarea blocarii in timpul miscarii;
  • Actionare: Indiferent de amplasare sau de dimensiuni, toate portile de acest fel sunt actionate automat;
  • Intretinere: Aceste porti din PVC au nevoie doar de spalare cu un jet de apa o data la o anumita perioada de timp.

   Deschiderea unei porti PVC semi-compact este realizata prin culisare pe un cadru prin intermediul unui carucior cu role. Poarta autoportanta din PVC semi-compact este suspendata, ceea ce inseamna ca nu este realizat contactul cu pamantul si, implicit, sunt evitate problemele care apar la portile culisante care au sina montata pe sol.

   Spatiul de care aceste porti autoportante din PVC semi-compact are nevoie pentru a se deschide este de doua ori mai mare decat lungimea canatului fiecareia.

   Pentru a se potrivi oricarui aspect arhitectural, va oferim o gama larga de modele porti PVC autoportanteporti autoportante PVC semi-compact la preturi potrivite oricarui buzunar.

Beneficii poarta din PVC semi-compact:

  • Siguranta si protectie: Actionarea automata este garantul sigurantei si protectiei cautate in interiorul oricarui spatiu privat;
  • Confort: Deschiderea si inchiderea printr-o singura apasare de buton asigura tot confortul necesar;
  • Gestionare trafic: Ofera posibilitatea gestionarii si fluidizarii traficului in zone intens circulate;
  • Aspect placut: Amplasarea portilor autoportante din PVC semi-compact intr-o anumita zona nu modifica aspectul initial al acesteia.

   PVC-ul este un material usor de intretinut, acesta fiind si motivul alegerii portilor autoportante din PVC semi-compact. El nu are nevoie decat de o spalare su furtunul de apa o data la o anumita perioada de timp.

Alegeti confectiiporti autoportante din PVC semi-compact de cea mai buna calitate si bucurati-va de beneficiile oferite de acestea!

Cere oferta de Porti autoportante din PVC semi-compact


 
 Introarce-te la Confectii porti
Confectii porti batante, Confectii porti culisante, Confectii porti autoportante, Confectii porti pietonale