Porti autoportante metalice din fier forjat sunt un model de poarta rezistenta, a carei deschidere se realizeaza fara sa atinga pamantul. Ele pot avea diverse modele, fiind astfel usor de integrat in orice aspect arhitectural.

   Fierul forjat din care sunt confectionate aceste porti metalice autoportante este un material rezistent, care aduce un plus in aspectul oricarui spatiu. Fierul forjat poate avea diverse forme, ceea ce face din aceste porti autoportante un accesoriu deosebit.

Caracteristici porti autoportante metalice din fier forjat:

  • Sina pe care culiseaza este ridicata deasupra pamantului pentru a se evita blocarea canatului in timpul miscarii;
  • Fierul forjat din care sunt confectionate este foarte rezistent si poate fi ales dintr-o varietate de modele;
  • Indiferent de zona in care sunt montate, aceste porti au un singur canat si se integreaza perfect in aspectul arhitectural;
  • Sunt foarte rezistente in timp datorita materialelor din care sunt confectionate si a vopsirii in conditii speciale.

   Greutatea unei porti metalice este destul de mare tocmai de aceea are nevoie de un stalp de beton sau de un cadru metalic care sa o sustina. Tot greutatea este motivul pentru care actionarea ei se poate face numai automat.

   Pentru ca aspectul placut sa fie la fel de indelungat ca si rezistenta in timp, portile autoportante metalice sunt realizate prin procedee care au un aport semnificativ la durata lor de functionare. Portile pot avea orice dimensiune, iar culorile de finisare pot fi oricare, totul depinde de cerintele doritorilor.

Portile autoportante metalice din fier forjat au beneficiile urmatoare:

  • Siguranta, protectie si confort: Actionarea automata este un garant al protectiei, sigurantei si confortului oferite;
  • Control acces: Portile autportante ofera posibilitatea realizarii unui control acces in orice tip de zona;
  • Gestionare trafic: Fie ca vorbim de trafic intensiv, fie ca vorbim de trafic semi-intensiv, aceste porti asigura o gestionare corecta a acestuia;
  • Aspect placut: Rezistenta portilor la lovituri si la conditii meteo nefavorabile contribuie la pastrarea aspectului placut al oricarui spatiu.

   Alegeti dintr-o gama variata de modele porti autoportante metalice din fier forjat. Catalogul online va pune la dispozitie porti metalice la preturi potrivite pentru orice tip de buget.

Oferiti-va siguranta, confort si eleganta prin achizitionarea unei porti autoportante metalice din fier forjat de calitate!

Cere oferta de Porti autoportante metalice din fier forjat 

Introarce-te la Confectii porti
Confectii porti batante, Confectii porti culisante, Confectii porti autoportante, Confectii porti pietonale