Porti autoportante metalice din bare metalice sunt un model de poarta metalica foarte rezistenta, confectionata din bare metalice de diferite dimensiuni. Fiind autoportante, ele se deschid fara a atinge solul.

   Barele metalice sunt confectionate din metale rezistente, acest tip de poarta metalica fiind potrivit pentru zonele in care siguranta este prioritara. Ea face fata oricarui tip de trafic si este perfect integrabila in zone rezidentiale, comerciale sau industriale.

Porti autoportante metalice din bare metalice – caracteristici:

  • Numar canate: Aceste porti din metal au un singur canat care gliseaza pe o sina inferioara;
  • Mod de actionare: Datorita greutatii mari a lor, pot fi actionate doar automat prin intermediul unei telecomenzi, al unui buton sau al unui sistem GSM;
  • Tip de culisare: Deschiderea si inchiderea portii autoportante sunt realizate pe un cadru suspendat;
  • Materiale: Portile metalice sunt confectionate din bare metalice, rezistente la lovituri si la conditii meteo nefavorabile.

   Deschiderea si inchiderea acestei porti autoportante metalice este realizata pe un cadru de metal prin intermediul unui carucior cu role. Barele din care este confectionata sunt grele, ceea ce inseamna ca si greutatea portii este ridicata. Acesta este motivul pentru care actionarea ei se face doar automat.

   Portile autoportante metalice au nevoie de un spatiu mare pentru miscare. Ele necesita un loc cu lungimea de doua ori mai mare decat lungimea canatului lor.

   In functie de preferinte, barele metalice sunt aranjate pe verticala, pe orizontala sau in orice pozitie dorita. Va oferim diverse modele porti metalice autoportante la preturi potrivite oricarui tip de buget.

Beneficii porti autoportante din bare metalice:

  • Actionarea lor este automata, ceea ce inseamna siguranta, protectie si confort;
  • Controlul accesului in interiorul unui spatiu este usor de realizat prin intermediul acestor porti autoportante metalice;
  • Aspectul zonei se pastreaza intact o perioada indelungata de timp datorita rezistentei portilor;
  • Gestioneaza cu brio atat traficul intensiv, cat si pe cel semi-intensiv.

   Procedeele prin care sunt realizate portile metalice autoportante din bare metalice au un aport mare la rezistenta in timp a lor, atat in ceea ce priveste functionarea, cat si in ceea ce priveste aspectul acestora.

Alegeti confectii porti autoportante metalice din bare metalice de calitate! Apelati la profesionisti si bucurati-va de confort si siguranta in orice zona!

Cere oferta de Porti autoportante metalice din bare metalice


 
 Introarce-te la Confectii porti
Confectii porti batante, Confectii porti culisante, Confectii porti autoportante, Confectii porti pietonale