Porti autoportante din lemn tip Pergola sunt un model de porti din lemn care sunt formate din sipci aranjate atat pe verticala, cat si pe orizontala.

   Fiind autoportante, aceste porti de lemn tip Pergola au deschiderea prin culisare, insa nu ating pamantul. Pentru montaj, au nevoie de un cadru metalic sau de un stalp de beton, singurele care pot sustine greutatea portilor.

Caracteristici porti autoportante din lemn tip Pergola:

  • Indiferent de zona in care sunt montate, portile au un singur canat;
  • Sunt confectionate dintr-un lemn masiv, caracterizat de duritate si rezistenta;
  • Actionarea lor se poate face doar automat, deschiderea si inchiderea lor fiind realizate pe o sina amplasata la cativa centimetri de sol;
  • Finisarea lor este realizata cu vopsea rezistenta la conditii nefavorabile ale vremii.

   Datorita greutatii, singurul mod de actionare al portilor este cel automat. Miscarea portilor este datorata apasarii unui buton care trimite semnale catre motorul automatizarii si deplaseaza canatul.

   Dimensiunile porti sunt de obicei foarte mari, tocmai de aceea zonele in care sunt amplasate ofera un spatiu mare de miscare. Portile au nevoie de un spatiu de deschidere de doua ori mai mare decat lungimea canatului.

   O poarta autoportanta din lemn tip Pergola poate fi confectionata din lemn de nuc, de fag, de stejar sau de orice alt copac ce este caracterizat de rezistenta si duritate. Sipcile pot avea diverse modele pe ele, pentru a oferi un plus aspectului.

Poarta autoportana din lemn tip Pergola – beneficii:

  • Actionarea automata a lor asigura un nivel ridicat de protectie, siguranta si confort in orice zona rezidentiala, comerciala sau industriala;
  • Indiferent de tipul traficului din zona, aceste porti il gestioneaza cu brio, fluidizand circulatia;
  • Lemnul masiv din care sunt confectionate ofera o rezistenta indelungata la lovituri si conditii nefavorabile de vreme;
  • Portile autoportante ofera posibilitatea realizarii unui control trafic sigur.

   Alegeti dintr-o gama variata de modele porti autoportante din lemn tip Pergola si bucurati-va de beneficiile oferite de acestea. In catalogul nostru online veti gasi porti din lemn autoportante la preturi potrivite pentru orice buzunar.

Confectii porti autoportante din lemn tip Pergola la cele mai bune preturi si calitate ridicata gasiti numai in catalogul nostru online!

Cere oferta de Porti autoportante din lemn tip Pergola


 
 Introarce-te la Confectii porti
Confectii porti batante, Confectii porti culisante, Confectii porti autoportante, Confectii porti pietonale