Porti autoportante din lemn cu sipci verticale sunt porti confectionate din lemn masiv, care sunt formate din sipci din lemn aranjate paralel, pe verticala. Deschiderea acestor porti din lemn este realizata astfel incat sa nu atinga pamantul.

   Portile autoportante din lemn cu sipci verticale sunt realizate din lemn masiv, foarte rezistent, cum este cel de nuc, de salcam sau de stejar. Pentru un aspect diferit, se poate opta pentru sculptarea lemnului din care sunt formate sipcile verticale ale portii autoportante.

Portile autoportante din lemn au carcteristicile urmatoare;

  • Sunt montate pe un cadru care culiseaza pe o sina amplasata la cativa centimetri de sol;
  • Deschiderea si inchiderea lor sunt realizate numai prin actionare automata;
  • Lemnul utilizat la confectionarea lor este unul masiv, rezistent si dur;
  • Finisarea este realizata prin vopsire in conditii speciale cu vopsea rezistenta.

   Deschiderea acestei porti din lemn autoportante cu sipci verticale este realizata prin intermediul unui carucior cu role. Diferenta dintre acest tip de poarta si poarta culisanta este faptul ca cea din urma atinge pamantul la culisare. Sistemul de deschidere al portii autoportante nu o lasa sa atinga pamantul, ceea ce inseamna evitarea problemelor care apar la strangerea pamantului sau a zapezii si a ghetei pe sina.

   O poarta autoportanta din lemn cu sipci verticale are nevoie de mult spatiu pentru deschidere. Actionarea ei se poate realiza numai automat, deoarece este foarte grea si este nevoie de un motor care sa o gestioneze. Spatiul necesar pentru deschiderea ei trebuie sa fie de cel putin doua ori mai mare decat lungimea canatului.

Porti autoportante din lemn cu sipci verticale – beneficii:

  • Ofera posibilitatea realizarii controlului accesului in interiorul oricarui tip de zona;
  • Siguranta, protectie si control datorita automatizarii folosite la actionare;
  • Fluidizeaza traficul in zone in care acesta este semi-intensiv sau intensiv;
  • Asigura aspectul placut al zonei pe o perioada indelungata de timp.

   Aceasta poarta din lemn are preturi potrivite pentru fiecare buzunar. In catalogul online gasiti modele porti autoportante din lemn cu sipci verticale potrivite pentru fiecare gust.

Alegeti din catalogul nostru o poarta autoportanta din lemn cu sipci verticale! Alegeti cea mai buna calitate combinata cu un pret mic!

Cere oferta de Porti autoportante din lemn cu sipci verticale


 
 Introarce-te la Confectii porti
Confectii porti batante, Confectii porti culisante, Confectii porti autoportante, Confectii porti pietonale