Porti autoportante din lemn cu sipci orizontale sunt un model de poarta autoportanta confectionata din lemn, care are sipcile aranjate pe orizontala, paralele intre ele.

   Deschiderea acestei porti din lemn autoportante este realizata fara a atinge pamantul, ceea ce inseamna evitarea problemelor aparute in urma strangerii pamantului sau a zapezii pe sina de culisare. Pentru montare, are nevoie de un stalp de beton sau de un cadru de metal, singurele care ii pot mentine greutatea mare.

Caracteristicile portilor autoportante din lemn cu sipci orizontale sunt:

  • Canat: Portile autoportante nu pot avea decat un singur canat;
  • Material: Portile din lemn sunt confectionate din lemn masiv, reprezentat de duritate si rezistenta;
  • Actionare: Pentru orice poarta autoportanta, actionarea este realizata automat;
  • Deschidere si inchidere: Miscarea portilor este realizata pe un cadru amplasat la cativa centimetri de pamant pentru evitarea blocarii portii.

   O poarta autoportanta din lemn cu sipci orizontale are greutate mare, tocmai de aceea actionarea ei se poate face numai automat. Motorul automatizarii gestioneaza portile, deschizandu-le si inchinzandu-le la o singura apasare de buton al telecomenzii.

   Lemnul folosit la realizarea sipcilor orizontale ale unei porti autoportante lemn este unul masiv, foarte rezistent. Cele mai utilizate lemne sunt cele de nuc, de stejar si de fag.

Beneficiile oferite de aceste porti autoportante sunt:

  • Siguranta si protectia sunt cele mai importante beneficii pe care aceste porti autoportante din lemn le pot oferi;
  • Confortul este asigurat de modul automat de actionare al lor (prin apasarea unui buton);
  • Aspectul zonei nu este afectat cu nimic la montarea unei porti autoportante din lemn cu sipci orizontale;
  • Ofera linistea ca poarta nu se va bloca datorita mizeriilor stranse pe sina datorita ridicarii acesteia la o anumita distanta de sol.

   Va oferim o gama variata de modele porti autoportante din lemn cu sipci orizontale, potrivite fiecarui stil arhitectural si oricarei preferinte. Aici gasiti porti din lemn la preturi pentru orice buget.

Oferiti eleganta si fluidizare a traficului in orice spatiu rezidential, comercial sau industrial cu porti autoportante din lemn cu sipci orizontale. Alegeti-o pe cea potrivita aspectului zonei in care urmeaza sa fie montata!

Cere oferta de Porti autoportante din lemn cu sipci orizontale


 
 Introarce-te la Confectii porti
Confectii porti batante, Confectii porti culisante, Confectii porti autoportante, Confectii porti pietonale