Gard zidit piatra este un gard care are ca materie prima de fabricatie piatra naturala. Acest tip de gard este caracterizat de rezistenta si durabilitate in timp, oferind valoare estetica ridicata zonei in care este instalat.

   Alegeti cu incredere un gard ecologic si adaptabil in diferite zone, care se poate asorta cu elemente de constructie din lemn sau fier.

   Ridicarea unui gard din piatra se face folosind piatra naturala (regulata, neregulata, rotunjita, pietris) si ciment. Intre tipurile de pietre cel mai des utilizate intalnim marmura, granitul si piatra de rau. Gard zidit piatra se construieste frecvent din piatra care se gaseste cel mai des in zona respectiva. Astfel, pentru casele din apropierea raului se va opta pentru gard din piatra de rau. De regula, la acest tip de gard se aplica un tratament special, pentru a deveni impermeabil la apa.

   In constructia unui gard din piatra este necesara turnarea unei fundatii si delimitarea cu ajutorul stalpilor. Pe langa aspectul foarte placut, un gard piatra ofera izolare fonica de exceptie, protectie anti-efractie si protectie de fenomene naturale nedorite.

Caracteristici principale gard zidit piatra

  • Este un gard de duritate mare, rezistent in timp;
  • Poate fi fabricat din cateva tipuri de piatra, fiecare formand un model (mozaic) diferit;
  • Procedeul de fabricare a acestui gard este asemanator cu al gardului din beton.

Beneficiile unui gard zidit piatra

  • Estetica: Acest gard aduce un aspect exotic, foarte apreciat, locului unde este instalat;
  • Ofera discretie si siguranta, lucru specific tuturor tipurilor de garduri zidite;
  • Trainic: Este o constructie durabila in timp, rezistenta atat la factori climatici dificili cat si la precipitatii.

Optati cu incredere pentru un gard zidit piatra fabricat de noi! Va oferim constructii durabile si cu aspect unic, pentru beneficiul proprietatii dumneavoastra.

Cere oferta de Gard zidit piatra 
Intoarce-te la Confectii Garduri
 confectii gard zidit, confectii gard PVC, confectii gard lemn, confectii gard metalic