Gard zidit caramida reprezinta o constructie rezistenta si durabila, fiind remarcabil si prin design. Un gard caramida este recomandat sa fie instalat la orice locuinta, avand numeroase avantaje pe care nici un alt tip de gard nu le ofera.

   Un gard zidit caraminda nu necesita o intretinere deosebita, fiind necostisitor din acest punct de vedere. Ofera bariera fonica eficienta, proprietatea pe care o imprejmuieste ramane izolata de zgomotele nedorite. Caramida este un material de constructie care nu se demodeaza si aduce o valoare estetica deosebita in orice zona, fie ca este vorba de complex rezidential, parc, zona turistica sau propritetate privata.

   Acest tip de gard poate fi construit din mai multe tipuri de caramida. De asemenea, modelele gard caramida puse la dispozitie de firma noastra sunt variate si pot fi alese de catre clienti, adaptand stilul gardului la stilul arhitectural din zona si la propriile preferinte.

   Cel mai important avantaj al unui gard din carmida este durata lunga de viata. Alegand acest tip de gard, veti beneficia de o protectie indelungata, pentru multi ani, fara a fi nevoie de intretinere sau reparatii speciale.

Caracteristicile unui gard zidit din caramida

  • Caramida poate fi de mai multe tipuri si culori;
  • Este des intalnit in strainatate, in zona rezidentiala, are un cost mai ridicat decat majoritatea tipurilor de gard, la asta adaugandu-se insa o calitate deosebita a materialului de constructie;
  • Zidul este caracterizat de durabilitate foarte mare in timp.

Beneficiile principale ale unui gard zidit caramida

  • Estetica: Gardul de caramida se distinge de alte garduri prin aspect, care este foarte apreciat si usor de integrat in orice peisaj;
  • Izolare si protectie: Ofera izolare fonica si protectie impotriva inundatiilor, caramida fiind rezistenta la apa;
  • Durabilitate: O constructie de caramida este foarte trainica, aducand astfel beneficiul sigurantei pe termen lung pentru proprietarul terenului.

Alegeti un gard zidit de caramida de pe site-ul nostru, pentru a va infrumuseta si personaliza curtea intr-un mod aparte! Lucram ieftin si la standarde superioare de calitate.

Cere oferta de Gard zidit caramida


 
 


Intoarce-te la Confectii Garduri
 confectii gard zidit, confectii gard PVC, confectii gard lemn, confectii gard metalic