Gard PVC semi-compact este un gard PVC care ofera posibilitatea de ventilare naturala a aerului, asigurand in acelasi timp intimitatea celor din curte.

   Un gard PVC semi-compact este integrabil in orice zona (rezidentiala, comerciala, agricola, industriala etc), fiind usor de intretinut (prin spalare periodica) si rezistand la cele mai dificile conditii climatice (intre -40 si +60° C).

   Exista o serie de modele de garduri PVC semi-compacte si diferite dimensiuni. Astfel, in functie de preferinte, un gard PVC poate avea modele diferite de stalpi, poate fi decupat complet sau doar in partea superioara in diferite forme. De asemenea, orice gard PVC semi-compact este fabricat la cerinta clientului – drept sau in forma de bolta, alegandu-se inclusiv numarul de elemente PVC necesare.

Gardul tip „Pickets”

   Unul dintre modelele de gard semi-compact intalnite frecvent este modelul “Pickets”. Aceste modele de garduri PVC imita gardurile de lemn si au sistem de prindere fara suruburi. Garduri PVC tip „Pickets” sunt recomandate pentru delimitarea curtilor proprii de cele ale vecinilor, fiind usor de instalat pe pajisti. De asemenea, garduri pot fi folosite pentru delimitarea terenurilor de sport si de joaca a copiilor, sau a curtilor din jurul blocurilor.

Caracteristicile unui Gard PVC semi-compact

  • Este usor de manevrat si practic;
  • PVC-ul este un material de constructie lavabil care nu are nevoie de o intretinere speciala;
  • Este un gard neecologic dar utilizat pe scara larga in zona urbana;
  • Rezistenta la impact si conditii extreme e clima a acestui gard este mai scazuta decat la alte tipuri de gard.

Beneficiile gardului semi-compact din PVC

  • Practic: In caz ca doriti demontarea gardului, o puteti face rapid si fara efort;
  • Economic: Pretul gardului este economic datorita materialului de fabricatie;
  • Adaptabil ca design: Culoarea alb – culoarea standard a gardurilor din PVC – este usor de integrat si de asortat cu mai multe tipuri de constructii;
  • Sigur: Riscul accidentelor (rezultate din lovituri) este scazut;
  • Flexibil: Poate fi conceput intr-o serie de modele inedite, conferind personalitate proprietatii.

Comandati de la noi un gard PVC semi-compact, beneficiind de toate atributele unui serviciu de exceptie: consultare in privinta modelului si terenului de amplasare, montaj rapid si pret atragator!

Cere oferta de Gard PVC semi-compact


 
 


Intoarce-te la Confectii Garduri
confectii gard zidit, confectii gard PVC, confectii gard lemn, confectii gard metalic