Confectii Gard lemn

Gard lemn sipci verticale

Gard lemn cu sipci verticale

Acest tip de gard are sipcile (elementi) din lemn dispuse vertical, paralele unele cu altele. Un gard lemn vertical…

Gard lemn sipci orizontale

Gard lemn cu sipci orizontale

Elementiele din lemn la acest gard sunt dispuse orizontal. Gard lemn orizontal este des intalnit…

Gard lemn tip pergola

Gard lemn tip pergola

Este un tip de gard cu sipci incrucisate, care confera o valoare estetica deosebita…

   Gard lemn este un gard ieftin, usor de fabricat si de montat in jurul unei proprietati private. Lemnul este un material de constructie cu cost redus, fiind usor de sculptat si de modelat.

   Acest material se poate adapta cu usurinta arhitecturii din orice zona si creaza un aspect deosebit, cu personalitate, in functie de tipul de lemn pentru care se opteaza. Exista garduri din lemn de esenta tare sau de esenta moale, fiecare avand avantaje specifice.

   Desi lemnul ca material de constructie este usor de procurat, acesta tinde sa fie exploatat in mod irational, lucru care poate influenta pe viitor valoarea acestuia.

Caracteristici gard de lemn

  • Este rezistent, se recomanda tratament cu lac special pentru intretinere si durabilitate in timp;
  • Gradul de umiditate a lemnului poate influenta dimensiunile si greutatea gardului – lucru care trebuie luat in consideratie la constructia acestuia;
  • In functie de tipul de lemn de fabricatie, rezistenta gardului la socuri difera.
  • Conditiile pastrarii unui gard din lemn sunt: evitarea umezelii ridicate, tratamentul impotriva carilor de lemn, ferirea de surse de caldura puternica si de foc.

Beneficiile principale ale unui gard lemn:

  • Adaptabil: un gard lemn poate fi construit si cu alte tipuri de materiale si poate fi sculptat in modele dupa preferinta clientului.
  • Varietate de modele: Puteti opta pentru stilul modern sau traditional de gard din lemn, reproducerea fiecarui model fiind executata de sculptori profesionisti.
  • Chiar daca stilurile arhitecturale evolueaza in timp, imprejmuirile din lemn raman in topul preferintelor in zone rurale dar si in zone rezidentiale, indiferent de dimensiunile casei sau vilei care constituie proprietatea privata.
  • Puteti opta pentru un gard lemn, avand in vedere faptul ca materia prima lemnoasa este usor de procurat si la un pret avantajos in comparatie cu alte materiale.

   Desi durata de viata a unui gard lemn este mai scazuta decat la gardurile din piatra, orice gard din lemn poate fi mentinut in stare foarte buna, cu un minim de reparatii.

Gardul de lemn intruneste o serie de calitati de care dorim sa va bucurati. Apelati la noi pentru a va pune la dispozitie solutia optima de imprejmuire pentru casa si gradina!

Cere oferta de Gard lemn


Intoarce-te la Confectii Garduri
confectii gard zidit, confectii gard PVC, confectii gard lemn, confectii gard metalic