Confectii garduri sunt confectii care vizeaza imprejmuirile de curti din diferite zone: rezidentiale, comerciale, rurale, montane etc. Prin confectii garduri, proprietarii de terenuri obtin solutii eficiente la diferite probleme care altfel ar fi inevitabile: intrarea prin efractie a hotilor, expunerea la fenomene meteorologice extreme, lipsa delimitarii clare a proprietatii.

   Confectii garduri inseamna:

  • Siguranta
  • Infrumusetarea aspectului unei curti (indiferent de dimensiunile ei, de forma sau amplasare)
  • Posibilitatea de a jongla cu stiluri, forme si decoratiuni diferite.

   Echipa noastra va sta la dispozitie atat telefonic cat si prin deplasare la locatie, pentru a va consilia in mod profesionist in legatura cu gardul care urmeaza sa va imprejmuiasca curtea.

   Nu este recomandat sa construiti un gard fara o documentatie prealabila si fara a primi pareri avizate din partea specialistilor. Serviciile noastre sunt printre cele mai apreciate de pe piata, datorita experientei acumulate si a pasiunii pentru confectii garduri, de care echipa noastra a dat dovada in repetate randuri.

Tipuri de confectii garduri intalnite frecvent

   In functie de zona in care gardul trebuie instalat, dar si de imprejurimi, proprietarii de terenuri sunt sfatuiti sa opteze pentru anumite tipuri de garduri.

   Printre cele mai des intalnite tipuri de confectii garduri includem urmatoarele:

  • Confectii garduri din PVC. Acestea sunt confectii usor si rapid de realizat. PVC-ul este un material moale si maleabil, care se integreaza in numeroase cotexte. Confectii garduri din PVC se realizeaza tinand cont de imprejurimi si de stilul individual al zonei de amplasare.
  • Confectii garduri din lemn. La noi in tara lemnul se foloseste frecvent in constructia gardurilor. Este usor de modelat si de sculptat, atat pentru confectii garduri simple cat si pentru crearea unor modele mai complexe. Confectiile din lemn se integreaza perfect in zonele montane, unde se gasesc pensiuni sau hoteluri.
    Pont: Va putem indruma in alegerea unui lemn de calitate superioara!
  • Confectii garduri metalice. Sunt des cerute in zonele urbane, atat la case mai mici cat si la vile sau constructii grandioase. Gardurile metalice avantajeaza orice tip de stil architectural, oferind totodata o protectie remarcabila impotriva intrarilor prin efractie. Puteti alege confectii garduri atat din bare simple cat si din fier forjat, beneficiind astfel de multitudinea de modele care pot conferi personalitate unei curti.
  • Confectii garduri zidite. Gardurile zidite se remarca prin protectia de nivel inalt pe care o confera unei curti. Puteti apela la acest serviciu daca este vorba despre o proprietate intinsa, cu specific industrial. In plus, puteti opta pentru confectii garduri din piatra de rau, care se adreseaza imprejurimilor cochete, cu arhitectura clasica sau aranjamente interioare de epoca.

   Alegeti cu incredere confectii garduri realizate de echipa de la Porti-gard.ro! Lucram cu preturi mici si avem solutii ingenioase pentru fiecare proprietar.

Cere oferta