Confectii garduri sunt constructii special create pentru a delimita si imprejmui curtile din zone rezidentiale, comerciale sau rurale. Prin confectii garduri de calitate superioara va oferim solutii eficiente la o serie de probleme cu care proprietarii de case se confrunta adesea: pastrarea sigurantei, a discretiei si delimitarea corespunzatoare a terenurilor.

   La noi in echipa, confectii garduri este sinonim cu:

  • Siguranta la nivel inalt
  • O curte aspectuoasa (indiferent de stilul si arhitectura casei)
  • Libertate de alegere a modelelor in confectionarea fiecarui gard, pentru satisfactia clientilor

   Specialistii nostri va stau la dispozitie prin consiliere telefonica dar si prin deplasare la locatie. Va oferim idei profesioniste legate de gardul care urmeaza sa va imprejmuiasca curtea.

   Inainte de construirea unui gard recomandam o documentatie prealabila si sa cereti pareri din partea specialistilor. Modul perfectionist de realizare a fiecarei lucrari, experienta acumulata si pasiunea pentru confectii garduri, au facut ca echipa noastra sa fie apreciata in acest domeniu de un numar mare de clienti.

Ce tipuri de confectii garduri se intalnesc frecvent?

   Tinand cont de zona in care gardul trebuie instalat dar si de imprejurimi, proprietarii de terenuri pto alege urmatoarele tipuri de garduri.

  • Confectii garduri din PVC. Reprezinta confectii usor realizat. PVC-ul este un material usor si integrabil numeroase cotexte. Confectii garduri din PVC se fac tinand cont de imprejurimi si de stilul individual al zonei de amplasare.
  • Confectii garduri metalice. Aceste garduri sunt solicitate mai ales in zonele urbane, la case mai mici dar si la vile sau constructii mari. Garduri metalice se adapteaza prin stil la orice architectura, oferind si protectie garantata impotriva hotilor. Puteti opta pentru confectii garduri atat din bare simple cat si din fier forjat, beneficiind astfel de multitudinea de modele care pot conferi personalitate unei curti.
  • Confectii garduri zidite. Gardurile zidite ofera de asemenea o protectie de nivel inalt unei curti. Alegeti aceste garduri daca detineti o proprietate ampla, cu specific industrial sau rezidential, dar si la proprietati publice (ex: parc). O alterantiva sunt confectii garduri din piatra de rau, care se adreseaza imprejurimilor cochete, cu arhitectura clasica sau aranjamente deosebite.
  • Confectii garduri din lemn. Lemnul se foloseste frecvent in constructia gardurilor, mai ales la noi in tara. Este usor de sculptat atat in operatii de confectii garduri simple cat si pentru crearea unor modele mai complicate. Confectii din lemn se integreaza perfect in zone montane, la pensiuni sau la hoteluri.

   Va putem indruma in alegerea unui gard de calitate superioara, indiferent de materialul pe care il alegeti.

Confectii garduri realizate de echipa noastra sunt profesioniste si cu spectaculoase! In plus, lucram cu preturi mici si avem solutii pentru fiecare proprietar.

Cere oferta