Confectii garduri au rol principal in delimitari si imprejmuiri de curti de toate dimensiunile si stilurile. Confectii garduri de calitate superioara sunt o solutie de prima clasa, ajutand la eliminarea unei liste de probleme cu care va puteti confrunta ca proprietari: siguranta terenului, obtinerea intimitatii in propria curte si delimitarea terenului de cele din vecinatate.

   Pentru noi, confectii garduri inseamna:

  • Siguranta maxima
  • Aspect imbunatatit al curtii
  • Originalitate in proiectarea si executia gardului

   Echipa Porti-gard va sta la dispozitie prin telefon cat si prin deplasare la locatia dumneavoastra. Oferim idei profesioniste legate de confectii garduri, materiale alese conform calitatii, nevoia de masuratori efectuate la fata locului etc.

   Inainte de construirea unui gard recomandam fiecarui client in parte sa se documenteze si sa ceara parerea celor avizati in domeniu. Realizam lucrari profesioniste cu fiecare ocazie, datorita experientei acumulate si a pasiunii pentru confectii garduri, ajungand la un portofoliu impresionant de clienti satisfacuti.

Tipuri de confectii garduri frecvent intalnite

   Tinand cont de zona in care gardul trebuie instalat dar si de imprejurimi, proprietarii de terenuri pot alege urmatoarele tipuri de garduri.

  • Confectii garduri din PVC. PVC-ul este un material care se lucreaza si se modeleaza usor, fiind integrabil in numeroase cotexte si stiluri de cartiere sau zone rezidentiale. Confectii garduri din PVC sunt garduri care se pot curate usor si nu sunt atacate de daunatori.
  • Confectii garduri zidite. Gardurile zidite ofera o protectie de nivel inalt. Un gard zidit se preteaza la o proprietate ampla, cu specific industrial sau rezidential, dar si la proprietati publice (ex: parc). Puteti opta de asemenea pentru garduri din piatra de rau, daca locuiti intr-o zona cocheta sau luxoasa.
  • Confectii garduri metalice. Aceste garduri se intalnesc mai ales in zonele urbane, la case mai mici dar si la vile sau constructii mari. Garduri metalice se adapteaza prin stilul lor simplu si impunator la orice architectura, oferind si protectie garantata anti-efractie. Puteti opta pentru confectii garduri atat din bare simple cat si din fier forjat, beneficiind astfel de colectia de modele care pot conferi personalitate unei curti.
  • Confectii garduri din lemn. Lemnul este des utilizat in constructia gardurilor, existand mai multe tipuri de lemn care se foloseste in acest scop. Este usor de sculptat atat in operatii de confectii garduri simple cat si pentru crearea unor modele mai complicate. Confectii din lemn se adapteaza zonelor turistice, la pensiuni sau la hoteluri.

   Noi va putem ghida in alegerea unui gard de calitate superioara, indifferent de materialul pe care il alegeti.

Confectii garduri profesioniste si cu designuri spectaculoase gasiti pe porti-gard.ro!

Cere oferta