Confectii gard sunt operatiuni din care rezulta garduri de diferite tipuri, utilizate in imprejmuiri de case. Echipa cu care lucram este formata din specialisti in confectionarea gardurilor, iar dumneavoastra aveti posibilitatea de alegere a modelelor, formelor si dimensiunilor variate de garduri. De asemenea, fiecare material cu care lucram este de top, garantand o viata indelungata si rezistenta superioara a gardului.

   Gardurile sunt importante, oferind siguranta si delimitare corecta a terenului. Ca urmare, confectii gard sunt servicii la care orice proprietar de casa trebuie sa apeleze.

   Daca v-ati ridicat o casa noua sau aveti un teren gol, echipa noastra de specialisti in confectii gard este pregatita sa va vina in intampinare. Tratam cu maxima seriozitate fiecare client care ne trece pragul si garantam o constructie de calitate din toate punctele de vedere.

Constructii garduri la preturi mici, din orice material

   Atat gardurile mai ieftine cat si cele mai scumpe pe care le construim, vor determina o economie la dumneavoastra. Cu ajutorul nostru veti beneficia confectii gard de prima mana, fara a cheltui o avere.

Ce etape parcurgem in confectii gard de orice tip

  • Consultarea cu clientii. In aceasta etapa aflam preferintele si cerintele dumneavoastra, pe care le adaptam in confectii gard la speficicatiile terenului;
  • Construirea gardului: acest procedeu difera de la caz la caz, existand numeroase stiluri de lucru si particularitati descoperite la fata locului. Noi cream fara probleme garduri cu designuri artistice, personalizate, potrivite cu dorintele proprietarilor.
  • Montarea gardului. Se face tinand cont de mai multe detalii pe care tot oamenii din echipa noastra le analizeaza.

Avantaje confectii gard

   Confectii gard de calitate avantajeaza atat zona cat si proprietarii terenului. Gardurile sporesc siguranta si conduc la o buna delimitare teritoriala. Principalele avantaje ale gardurilor sunt:

  • Delimitarea clara a terenului: Datorita delimitarii terenurilor dispar divergentele si neclaritatile intre vecini, privitoare la impartirea terenului;
  • Evitarea intrarii prin efractie a hotilor;
  • Imbunatatirea peisajului, prin adaptarea gardului la stilul zonei.

Inlocuirea gardului vechi cu unul nou

   Uneori schimbarea gardului devine necesara si trebuie facuta cat mai rapid, pentru a va asigura de evitarea surprizelor neplacute. Puteti alege inlocuirea vechiului gard cu altul nou si apelarea la serviciul nostru de confectii gard in urmatoarele situatii:

  • Deteriorarea gardului vechi. Fisurile, zgarieturile sau gaurile sunt semne ca vechiul gard se poate sa nu mai furnizeze aceeasi siguranta
  • Construirea unei case noi. In acest caz, gardul trebuie adaptat la arhitectura constructiei moderne. Recomandam schimbarea gardului cu unul mai nou, si mai modern.
  • Cand toate celelalte garduri din zona arata diferit. Daca vecinii dumneavoastra isi construiesc garduri intr-un anumit stil, recomandam adaptarea celor care fac nota discordanta, pentru a pastra estetica zonei.

Echipa porti-gard.ro, este pregatita sa va ofere solutii avantajoase in confectii gard. Apelati cu incredere la noi!

Cere oferta