Confectii gard reprezinta o activitate care implica dedicare si talent din partea celor care o desfasoara. Oamenii din echipa noastra sunt priceputi in modelarea diferitelor tipuri de materiale, pentru a obtine variate modele de garduri, ce combina estetica si utilitatea.

   Oferind siguranta si ajutand la delimitarea spatiilor private, gardurile sunt o necesitate indiferent de zona in care locuiti. Ca urmare, atunci cand va construiti o casa sau pur si simplu doriti sa redecorati, este necesar sa cautati specialisti in confectii gard, a caror munca sa duca la rezultatele asteptate.

Confectii gard din orice material, rapide si ieftine!

   Chiar daca procedeul de fabricatie a unui gard este de obicei costisitor, apeland la noi veti obtine un raport ideal calitate-pret. Echipa de confectii gard include oameni priceputi care lucreaza curat, reducand la minim costurile de productie. Astfel, dumneavoastra va veti bucura de confectii gard de cea mai buna calitate, facand o economie substantiala de bani.

   In realizarea unui gard, se parcurg urmatoarele etape:

  • Consultarea specialistilor in confectii gard cu clientii, pentru stabilirea dorintelor acestora. In confectionarea gardului se iau in considerare si caracteristicile topografice ale terenului, pentru a ne asigura ca un anumit tip de gard este potrivit.
  • Constructia gardului din materialul cerut, care corespunde totodata si stilului arhitectural din zona. Confectii gard nu este un procedeu standardizat, existand numeroase moduri de taiere, sculptare sau modelare a materialelor. Astfel sunt create garduri cu designuri artistice, personalizate, potrivite cu dorintele proprietarilor.
  • Instalarea gardului. Dupa terminarea procedeului de confectii gard urmeaza instalarea gardului. Aceasta se face tinand cont de caracteristicile terenului, de zona in care se va plasa deschiderea pentru poarta etc.

Beneficiile unui gard de calitate

   Confectii gard de calitate superioara aduc numeroase avantaje proprietarilor unui teren, fie ca este vorba de imprejmuirea propriei locuinte, fie ca este un teren gol sau o gradina. Printre aceste avantaje se numara si:

  • Delimitarea clara a terenului privat si oferirea accesului strict pe baza de cheie;
  • Impiedicarea hotilor sau persoanelor neinvitate de a calca pe proprietatea respectiva: spre deosebire de gardurile din sarma sau cele de calitate slaba a materialelor, gardurile noastre sunt trainice si rezista inclusiv la agresiuni, garantand siguranta proprietatii dumneavoastra;
  • Ofera un aspect placut locului: confectii gard lemn, piatra sau metal sunt operatiuni din care iau nastere garduri cu designuri ingenioase. Acestea se integreaza de cele mai multe ori fara probleme in zonele rezidentiale, contribuind la imbunatatirea peisajului.

Cand decideti schimbarea gardului

   Exista situatii in care schimbarea gardului este necesara. Ea nu trebuie amanata, deoarece gardul este un element important al intregii curti, datorita avantajelor enumerate mai sus. Asadar, puteti opta pentru inlocuirea vechiului gard cu altul nou si apelarea la serviciul nostru de confectii gard in urmatoarele cazuri:

  • Cand observati deteriorari ale vechiului gard. Fie ca este vorba despre fisuri, zgarieturi majore sau indoire, ele sunt un semn ca vechiul gard se poate sa nu mai furnizeze aceeasi siguranta;
  • Cand construiti o casa noua pe un teren existent. In acest caz, gardul trebuie adaptat la arhitectura noii constructii. Ca urmare, recomandam schimbarea gardului cu unul mai nou, mai rezistent si modern.
  • Cand au loc numeroase schimbari de garduri in zona. Daca vecinii dumneavoastra isi construiesc garduri intr-un anumit stil, recomandam adaptarea celor care fac nota discordanta, pentru a pastra estetica zonei.

   Confectii gard reprezinta o solutie practica si avantajoasa ca pret, la care puteti apela oricand cu incredere pe porti-gard.ro!

Cere oferta