Confectii gard inseamna dedicare si munca din partea unei echipe unite si organizate. Ne putem mandri cu un asemenea colectiv, deoarece cei cu care lucram sunt specialisti in confectionarea gardurilor din orice material si orice model. In constructia unui gard sunt imbinate cu succes designul si utilitatea practica.

   Un gard care inconjoara o proprietate privata, garanteaza siguranta acesteia. Gardurile sunt importante indiferent de zona in care locuiti.

   V-ati construit o casa noua? Apelati acum la echipa noastra de specialisti in confectii gard si veti fi surprinsi de rezultate. La noi, fiecare client este tratat cu maxima seriozitate si garantam o constructie durabila si atragatoare din punct de vedere estetic.

   Din orice material ar fi gardul, oferim constructii garduri ieftine.

   Materialele folosite in confectionarea gardurilor difera ca pret, in functie de compozitia acestora si de dificultatea cu care se gasesc. Echipa noastra e formata din oameni cu experienta care va pot reduce la minim costurile de productie. Astfel, veti beneficia confectii gard de cea mai buna calitate, fara a simti ca va este afectat bugetul.

   Etape principale de parcurs in confectii gard:

  • Consultarea cu specialistii in confectii gard. In aceasta etapa aflam preferintele si cerintele dumneavoastra, pe care le vom adapta in constructia gardului la speficicatiile locului de instalat;
  • Confectionarea gardului, adaptat la stilul arhitectural din zona. Confectii gard nu este un procedeu standardizat, existand numeroase stiluri de lucru. Se pot crea garduri cu designuri artistice, personalizate, potrivite cu dorintele proprietarilor.
  • Montarea gardului. Aceasta se face tinand cont de mai multe detalii pe care tot oamenii din echipa noastra le analizeaza.

Avantajele unui gard de calitate

   Confectii gard de calitate superioara sunt avantajoase atat pentru terenuri cat si pentru proprietarii lor. Ele se leaga de siguranta, de aspectul creat si de organizarea eficienta a spatiilor private:

  • Delimitarea clara a terenului;
  • Evitarea intrarii prin efractie;
  • Imbunatatirea peisajului.

Aveti un gard vechi? Decideti schimbarea lui!

   Uneori schimbarea gardului devine necesara si trebuie facuta cat mai rapid, pentru a va asigura de evitarea surprizelor neplacute. Puteti alege inlocuirea vechiului gard cu altul nou si apelarea la serviciul nostru de confectii gard in urmatoarele situatii:

  • Cand vechiul gard a fost deteriorat sau rupt. Fisurile, zgarieturile sau gaurile sunt semne ca vechiul gard se poate sa nu mai furnizeze aceeasi siguranta;
  • Cand construiti o casa noua. In acest caz, gardul trebuie adaptat la stilul noii constructii. Ca urmare, recomandam schimbarea gardului cu unul mai nou, si mai modern;
  • Cand toate celelalte garduri din zona arata diferit. Daca vecinii dumneavoastra isi construiesc garduri intr-un anumit stil, recomandam adaptarea celor care fac nota discordanta, pentru a pastra estetica zonei.

Porti-gard.ro, o solutie avantajoasa pentru orice client, la care puteti apela cu maxim de incredere!

Cere oferta