Confectii porti sunt importante in situatiile in care locuiti la o curte, dar si in cazul in care aveti o proprietate privata nelocuita. Pe langa aceste cazuri, exista multe altele in care apare necesitatea unei porti, care va oferi o intrare usoara spre interiorul terenului sau curtii vizate.

   Poarta unei curti reprezinta principala cale de acces pe proprietate. O poarta fabricata in mod ideal este usor de deschis si de inchis, dar in acelasi timp se integreaza perfect cu gardul la care este montata. Desi pare o operatiune necomplicata, confectii porti necesita pricepere, combinare a detaliilor de arhitectura, totul ducand la o utilizare cat mai usoara.

   Din fericire, puteti apela cu incredere la specialistii nostri in confectii porti!

   Realizam confectii porti din orice material, inclusiv din materiale combinate (PVC cu lemn, fier forjat cu lemn etc.). Orice poarta se confectioneaza conform unor masuratori atent efectuate la fata locului, in acest sens garantam deplasarea echipei noastre la orice locatie, atat in municipiul Bucuresti cat si in afara lui.

Avantaje confectii porti de calitate

   O poarta de cea mai buna calitate, asa cum puteti comanda de pe Porti-gard.ro, are o serie de avantaje printre care si:

  • Rezistenta la impact. Incercarile de patrundere prin efractie sunt sortite esecului daca aveti o poarta rezistenta la impact si la alte manevre fortate. O astfel de poarta va fi fabricata dintr-un material rezistent si va fi echipata cu o incuietoare trainica. Exista si varianta automatizarii portii, prin instalarea unor motoare pe canate.
  • Integrabila in peisaj: orice poarta trebuie sa aiba, pe langa avantajul rezistentei si pe cel al unui design placut. Acesta se obtine combinand materiale de calitate superioara cu o manopera ingenioasa, realizata cu imaginatie. Puteti opta si pentru modele din fier forjat, care infrumuseteaza poarta si confera multa personalitate curtii.
  • Rezistenta la manevre: fie ca se manevreaza manual sau automat, poarta trebuie sa fie usor de deschis si inchis de catre orice persoana, fara a necesita efort, si sa nu se blocheze in conditii de utilizare intensa.

   In functie de caracteristicile gardului, ale portilor din vecinatate sau ale intregii zone, poarta poate avea ca materiale de fabricatie lemnul, metalul sau PVC. De asemenea, poarta de acces in curte poate fi poarta pietonala sau poarta de acces auto, cu canate mari.

   Apeland la serviciul nostru de confectii porti veti obtine un produs de cea mai buna calitate, indiferent de materialul cu care vom lucra. Portile noastre fac cinste locului si sunt deosebite din punct de vedere estetic, asortandu-se cu stilul proprietatii.

   Cereti acum o oferta avantajoasa pe site-ul nostru si veti beneficia de confectii porti rapide, eficiente si economice!

Cere oferta