Confectii porti sunt recomandate celor care locuiesc la curte, dar si persoanelor care detin o proprietate privata nelocuita. Pe langa situatiie des intalnite, exista si altele in care inlocuirea sau constructia unei porti noi devine necesara, usurand intrarea intr-o curte sau pe un teren cu alta destinatie.

   Poarta unei curti este indispensabila, de aceea trebuie sa fie fabricata conform unor standarde de calitate, sa fie usor de deschis si de inchis si in acelasi timp sa se integreze perfect in peisaj. Desi pare o operatiune simpla, confectii porti necesita cunostinte tehnice, indemanare si implicare din partea specialistilor.

Va recomandam sa apelati cu incredere la echipa noastra de confectii porti!

   Efectuam astfel de confectii porti din orice material sau din materiale combinate (PVC cu lemn, fier forjat cu lemn etc.). Orice poarta se construieste in urma masuratorilor si a calculelor efectuate la locatie. In acest scop garantam deplasarea echipei noastre la locul dumneavoastra, fie ca locuiti sau nu in Bucuresti.

   O poarta de calitate superioara, puteti comanda pe porti-gard.ro si veti obtine o serie de avantaje:

  • Rezistenta la efractie. Veti fi protejati de hoti daca aveti o poarta rezistenta la impact si la alte manevre fortate. O astfel de poarta va fi fabricata dintr-un material rezistent si va fi echipata cu o incuietoare trainica. Exista si varianta automatizarii portii, prin instalarea unor motoare pe canate.
  • Integrare a intregului ansamblu gard-poarta in peisajul urban: poarta trebuie sa aiba, pe langa avantajul rezistentei si pe cel al unui design agreabil. Acesta se obtine combinand materiale de calitate superioara cu o manopera de calitate. Va stau la dispozitie o serie de modele din fier forjat, care infrumuseteaza poarta si confera personalitate curtii.
  • Rezistenta la manevre: fie ca se manevreaza manual sau automat, poarta trebuie sa fie usor de deschis si inchis de catre orice persoana, fara a necesita efort, si sa nu se blocheze in conditii de utilizare intensa.

   In functie de caracteristicile gardului, ale portilor din vecinatate sau ale intregii zone, poarta poate fi fabricata din materiale precum lemnul, metalul sau PVC. De asemenea, poarta de acces in curte poate fi pietonala (cu un singur canat) sau poarta principala, cu doua canate.

   Apeland la serviciul nostru de confectii porti veti obtine un produs de cea mai buna calitate, indiferent de materialul cu care vom lucra. Portile noastre fac cinste locului si sunt deosebite din punct de vedere estetic, asortandu-se cu stilul proprietatii.

Solicitati o oferta pe site-ul Porti-Gard si veti beneficia de confectii porti de cea mai buna calitate, la preturi accesibile.

Cere oferta